Haberler

Bu Kan Seni Unutur Mu?" Konferansı

Bülent Ecevit Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Sınıf Öğretmenliği 3. sınıf öğrencileri ve Türk Kızılayı Zonguldak Şubesince "Bu Kan Seni Unutur Mu?" konulu konferans düzenlendi.

Bülent Ecevit Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Sınıf Öğretmenliği 3. sınıf öğrencileri ve Türk Kızılayı Zonguldak Şubesince "Bu Kan Seni Unutur Mu?" konulu konferans düzenlendi.

Eğitim Fakültesi Konferans Salonu'nda, kan merkezi uzmanlarından Adem Sali tarafından verilen konferansa, fakülte öğrencileri katıldı.

Kan bağışı ve önemine değinen Sali, daha sonra öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Proje sorumlusu Elif Erdoğan ise kan bağışı kampanyasının ilgi gördüğünü belirterek, bu kapsamda öğrencilerin bilgilendirilmesine yönelik bir konferans düzenlediklerini söyledi.

Bağışlanan her ünite kanın yaşam kurtardığını vurgulayan Erdoğan, "Bireysel olarak sorumluluklarımızı yerine getirmenin bir görev olduğunu mutlaka unutmamamız gerekiyor" dedi.

Kaynak: AA / Yerel

Bülent Ecevit Üniversitesi Türk Kızılayı Zonguldak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title