Haberler

    Bu İphone, Bir Adadan Bile Daha Pahalı

    Benzersiz bir fiyatı var.

    Mahmut Saral - -

    Apple'ın yeni modelleri iPhone 6s ve 6s Plus, üst seviye ürünler ve fiyatları da bu doğrultuda belirleniyor. Tabii ki ekonomik sebeplerden ötürü bu telefonların fiyatlarını yüksek bulan birçok kullanıcı var. Şimdi vereceğimiz haberdeki telefonla kıyasladığımızda ise, "pahalı" kavramı yeni bir boyuta geçiş yapıyor diyebiliriz.


    Goldgenie isimli lüks üretimler yapan bir firma, Apple'ın iPhone 6'sını biraz özelleştirerek ortaya daha premium bir ürün çıkarırken aynı zamanda sizden bir servet de talep ediyor. Aşağıda gördüğünüz iPhone 6, 24 karat altınla kaplı ve üzerinde elmas taşlar kullanılmış. Sonuç olarak da ortaya 3 buçuk milyon dolarlık bir telefon çıkmış.


    Dailymail'de yer alan bilgilere göre bu tip lüks ürünler üreten Goldgenie firmasının müşterilerinin arasında birçok ünlü isim var. Usain Bolt, David Beckham ve P. Diddy, bu isimlerden yalnızca birkaç tanesi.


    Ve PhoneArena, 3 buçuk milyon dolarlık bu telefonun birçok satılık adadan bile daha pahalı olduğunu bildiriyor.


    Ne dersiniz? Bir iPhone mu yoksa kendi hayatınızı kurabileceğiniz bir ada mı?


    Evet, ilginç bir soru aslında...




    Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Mahmut Saral Apple Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title