Haberler

Bu Hafta Sonu D&R'larda Şenlik Var!

Güncelleme:

Kasım ayı boyunca birçok ünlü sanatçıyı sevdikleriyle buluşturacak olan D&R, harika bir hafta sonu geçirmeniz için sizleri bekliyor.

D&R Kasım ayı boyunca ünlü sanatçıları sevdikleriyle buluşturmaya devam ediyor. Ünlü yazarlar Josh Malerman, Murat Tavlı ve sesiyle herkesi kendine hayran bırakan şarkıcı Buray bu hafta sonu D&R'larda hayranlarıyla buluşacak.

2014'ün en çok ses getiren Kafes romanının ünlü yazarı Josh Malerman yine ürpertecek!

2014'ün en çok ses getiren, haftalarca kendi türünde Amazon'da 1 numarada kalan, 16 ülkeye satılan ve Universal Studios'un film haklarını aldığı Kafes romanının yazarı Josh Malerman D&R'larda okurlarıyla buluşacak ve kitaplarını imzalayacak. Josh Malerman, 20 Kasım Cuma saat 12:00'de D&R Trump Towers'da, 20 Kasım Cuma saat 17:00'de D&R Suadiye'de, 21 Kasım Cumartesi saat 16:00'da D&R Zorlu Center'da sevdikleriyle buluşacak.

Okuyucuyu soğukkanlı ve acımasız anlatımıyla diken üstünde tutan Josh Malerman'ın Kafes kitabı ''Hitchcock'un Kuşlar'ı, Stephen King'in en iyi işleri ve Jonathan Caroll'la karşılaştırılmayı hak eden sarsıcı bir macera" olarak değerlendiriliyor. Malerman 'This Is Horror'da En iyi Roman Ödülü'nü ve Michigan Notable Book Ödülü'nü kazandı ve Bram Stoker Ödülleri'nde En İyi İlk Roman Finalisti oldu.

"1 Şişe Aşk" kap gel Buray'a, imzalasın!''

Ağustos ayında Sony Music etiketiyle yayımladığı ilk albümü "1 Şişe Aşk" ile müzik dünyasına başarılı bir giriş yapan ve kısa sürede büyük bir hayran kitlesi edinen Buray, imza günlerine başlıyor.

Hem radyo hem de dijital ve fiziki satış listelerinde zirveye yerleşerek, bu yılın en iyi çıkış yapan sanatçıları arasında gösterilen Buray'ın imza günlerinin ilk durağı Bakırköy Marmara Forum AVM'deki D&R mağazası olacak. 21 Kasım Cumartesi günü 16:00'da başlayacak olan imza gününde Buray, yoğun ilgi gören ilk albümü "1 Şişe Aşk"ı imzalayacak ve müzikseverlerle bir araya gelecek.

Murat Tavlı bir solukta bitireceğiniz "Bu yalnızlık bana fazla bölüşelim mi?" romanıyla D&R'da

"Hanfendi Bi Bakar Mısınız?" adlı kitabıyla kendisine geniş bir okur kitlesi edinen yazar Murat Tavlı, 22 Kasım Pazar günü saat 15:00'de D&R Trump Towers'da "Bu yalnızlık bana fazla bölüşelim mi?" adlı yeni romanının imza gününde sevdikleriyle buluşacak. Tavlı'nın eşsiz kaleminden, gerçek anlamıyla "Bir solukta bitirdim!" diyeceğiniz büyülü bir romanı sürprizlerle dolu nefes kesici öyküsüyle olduğu kadar romantik dili ve akıcı kurgusuyla da son zamanların iddialı yapıtlardan biri.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Zorlu Center Universal Suadiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title