Haberler

    Bu Hafta Burcunuzu Neler Bekliyor?

    Güncelleme:

    Nuray sayarı 27 Ağustos- 2 Eylül haftasını yorumluyor. Bakın burcunuzu bu hafta ne gibi süprizler bekliyor...

    Koç

    Bu hafta 29 ağustos 'ta işyerinizde üstünüze düşen tüm görevleri yerine getirecek kapasiteye sahip olacaksınız. Ancak bugün oluşacak güneş-plüton birlikteliği onlara uranüs'ün katılımıyla yaptıklarınızı beklenmedik sonuçlara taşıyabilir, dikkatli davranın! 31 ağustos'ta gerçekleşecek olan balık dolunay'ı sizi gerçeklerden kaçmaya teşvik etse de merkür'ün başak dönencesi'ne girişi mantığınızı kullanmayı kolaylaştıracaktır.

    Boğa

    Bu hafta ayın 29'unda sağlığınızın daha çok ilgiye ihtiyacı var. Daha çok dinlenmelisiniz. Rahatlamaya çalışın ve yüksek enerji seviyenizi koruyun. Ay sonunda içinde bulunduğunuz aşk ilişkisi kuvvetlenecek ve sevgilinizle daha uyumlu hale geleceksiniz.

    İkizler

    Bu hafa iş ve kariyeriniz konusunda kendinize güvendiğiniz bir dönemden geçiyorsunuz. Çalışmıyor iseniz, belli iş fırsatlarını da yakalayabilme şansına sahipsiniz. Dikkat etmeniz gereken en önemli şey, kendinize güveninizi asla kaybetmemek olmalı. Gerilimlerden kaçınmalısınız.Arkadaşlarınız, sosyal çevrenizden önemli kişilere karşı kendinizi gösterme ve üstlük kurma arzusu hissedebilirsiniz. Sosyal alanda olumlu etkilerde ortaya çıkabilir. Aşkta kendi içinizde yalnızlığa ihtiyaç duyabilirsiniz.

    Yengeç

    Bu hafta iş hayatınızı ayrı güncel yaşamınızı apayrı hareketlendirecek yeni işler ortamlar düşünerek çevrenizdekileri çok şaşırtacaksınız. Maddiyat bu dönem sizin için çok önemli olacak. Çalışmalarınızın karşılığını kesintisiz alacaksınız. Beklentilerinizde alma ve isteme konusunda kararlı olarak harekete geçmeniz haklarınızı koruma ve güvence altına almanızı da kolaylaştıracak aşk ilişkisi sevmek sizin için ön planda olurken asla güvensizlik yaşamak istemeyeceksiniz.

    Aslan

    Bu hafta 29 ağustos tarihinde başak güneşi 2. Kişisel kaynaklar evinize girdiğinde enerjiniz her şeyi yapmanıza el verir hale geldiğinde, çevrenizde dikkate alınır hale geleceksiniz. Merkür ve satürn birlikteliğine bugün güvenin ve fikirlerinizi korkusuzca savunun. Çünkü sizi bugün yenebilecek kimse yok. 31 ağustos'ta 8. Değişim evinizde ortaya çıkacak olan balık dolunay'ı artık odaklanmaktan uzaklaşarak daha esnek davranmanızı gerektirebilir. Bugün kendinize uyguladığınız katı kuralları biraz gevşeterek yaşamın tadını çıkartmalısını

    Başak

    Bu hafta 29 ağustos'ta güneş'in plüton ile yaratacağı 120 derecelik açı, olumsuz bir durumu olumlu hale getirmenize yardımcı olabilir. Bazı insanların yenilgi gördükleri durumları siz başarı fırsatı olarak kabul edebilirsiniz. Eski yeteneklerinizi tekrar harekete geçirerek yaratıcı projelere atılabilir veya diğer insanları harekete teşvik edebilirsiniz. Yaşama olan olumlu yaklaşımınızı devam ettirmeniz halinde bu ay hak ettiğiniz ödülleri alacak ve sevdiklerinizi mutlu edeceksiniz.

    Terazi

    Bu hafta merkür'ün plüton ve uranüs ile karşılaşacağı 27-28 ağustos tarihlerinde gardınızı korumalısınız. Güneş'in plüton ile 29 ağustos tarihinde oluşturacağı 120 derecelik açı sizi güçlendirecektir. 30 ağustos'ta 6. İş evinizde oluşacak olan balık dolunay'ı işyerinizdeki endişelerinizin dağılmasına olanak sağlayacaktır. Endişelerden kurtulmanız sizin işyerinizdeki önceliklerinize odaklanmanızı sağlayarak başarıya ulaşmanızı kolaylaştıracaktır.

    Akrep

    Bu hafta güneş-plüton konumu 29 ağustos tarihinde kavga etmeden başkalarını yönlendirmenizi sağlayacak kozmik enerjiyi size verecek. Bugün iyi algılama yeteneğiniz, amaçlarınıza olan sadakatiniz ve enerjinizi önemli yerlere harcama beceriniz ile çok başarılı olabilirsiniz.

    Yay

    Bu hafta 10. Kariyer evinizde yükselecek olan güneş size 29 ağustos'ta iş yaşamında hedeflediğiniz her şeye kavuşma fırsatı tanıyacak. 30 ağustos'ta güneş-uranüs ikilisi size derhal müdahale etmenizi gerektirecek bir problem yaratabilir. Şansınıza 31 ağustos'ta balık dolunay'ı içinizden gelen sağduyunuzun sesini dinlemeniz halinde bu problemi çözmenizi sağlayacak. İnsanın içinden gelen sağduyu sesi aslında yaşamın her alanında dinlenmesi gereken tavsiyelerde bulunur. Ancak pek çok kişi sağduyu yerine başkalarının söylediklerine inanmayı veya doğruluğu bilinmeyen kaynaklardan edindiği bilgilere güvenmeyi tercih eder.

    Oğlak

    Bu hafta 28 ağustos'ta alacağınız haberlerin sizi paniğe sürüklemesine izin vermeyin! bugün ortaya çıkacak olan merkür-uranüs birlikteliği aklınıza mantıksız veya saçma fikirleri sokabilir. Beyninizin orijinal fikirler üretmesi sayesinde bugün ilişkilerinizde yaşayacağınız problemleri aşmanıza olanak sağlayacaklar. 29 ağustos'ta güneş-plüton ilişkisinin problemlerin kaynağına inmenizi sağlayan etkisi sayesinde düşünceleriniz netleşecek ve iletişim kabiliyetiniz artacak. Bugün ayrıca yaşamınıza düzen verecek ve tartışmalarınızda doğru yönü saptayacaksınız.

    Kova

    Bu hafta 28 ağustos'ta düşünce tarzınız insanları sizin gerçeklikle olan temasınızı kaybettiğiniz düşüncesine sürükleyebilir. Merkür'ün uranüs ile alacağı yarım kare konumundan kaynaklanan bu durum, aslında sizin düşüncelerinizin çevrenizdekilerin çok ilerisinde olduklarını gösteriyor. 1 eylül'de merkür'ün neptün'e karşı alacağı konum sırasında pek çok tatlı söz duyabilirsiniz. Ancak aynı konuyu konuştuğunuzdan emin olmamanız halinde kafanız çok karışabilir. Bugün yorumlarınızın başkalarıyla aynı olacağı varsayımından uzak durmalısınız.

    Balık

    Bu hafta 31 ağustos'ta tarihinde dolunay güneş'e karşı alacağı konumla inançlar ve maneviyat yaşamınızda gerçekler ile maddiyatın önüne geçecek. Bugün manevi gücünüz sayesinde omuzlarınızdaki ağır yükten kurtulacaksınız. Geçmişteki hatalarınız yüzünden kendinizi affettiğinizde geleceğe daha emin adımlarla ilerleyebileceksiniz ve size inanan ortaklar bularak hayallerinizi gerçekleştirebileceksiniz.

    Kaynak: Womenist.net / Kadın

    Kadın Haberler

    Bakmadan Geçme

    FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title