Haberler

Bu Galibiyetleri Özlemiştik

Melikgazi Belediyespor Kulüp Başkanı Serdar Öztürk, bu hafta sonu basketbol takımının deplasmanda, voleybol takımının da kendi evinde galip gelmesinden dolayı büyük bir sevinç yaşadıklarını ve uzun bir aradan sonra gelen bu galibiyetlerin bir çıkışın başlangıcı olmasını beklediklerini söyledi.

Melikgazi Belediye spor Kulüp Başkanı Serdar Öztürk, bu hafta sonu basketbol takımının deplasmanda, voleybol takımının da kendi evinde galip gelmesinden dolayı büyük bir sevinç yaşadıklarını ve uzun bir aradan sonra gelen bu galibiyetlerin bir çıkışın başlangıcı olmasını beklediklerini söyledi.

Türkiye Erkekler Basketbol 3. Liginde mücadele eden Melikgazi Belediye spor Cumartesi günü deplasmanda Batman Petrol spor takımının konuğu oldu. Karşılaşmanın başından sonuna kadar oyunda üstünlüğü elinde bulunduran temsilcimiz salondan 83-71'lik skorla galip ayrılarak, hem galibiyet hasretine son verdi, ligde hem de son haftalar yaklaşırken küme düşme hattından uzaklaşarak rahat bir nefes aldı.

Türkiye Erkekler Voleybol 2. Liginde son haftalarda iyi oynamasına karşın bir türlü galip gelemeyen temsilcimiz Melikgazi Belediye spor'da Kayseri'de ağırladığı Sivas 4 Eylül Belediye spor'u 3-1 mağlup ederek, şansızlığını yenip 3 puanın sahibi oldu. Atatürk Spor Salonunu dolduran sporseverlerin maçın başından sonuna kadar Melikgazi Belediye spor'a destek olması, alınan galibiyette büyük pay sahibi oldu.

Bu galibiyetleri çok özlediklerini ve Melikgazi Belediye spor kulüpleri için ligde hem alt sıralardan kurtulma hem de rahat bir nefes alma açısından büyük önem taşıdığını belirten Kulüp Başkanı Serdar Öztürk, "Sporcularımızı ve teknik heyetlerimizi kutluyorum. Bir diğer teşekkürümüzde, voleybol maçında davetimizi geri çevirmeyerek maçımıza gelip voleybol takımımıza büyük destek veren ve maçın kazanılmasında en önemli faktör olarak göze batan spor severlere olacak. Bundan sonraki maçlarımızda da aynı desteği kendilerinden beklediğimizi ifade etmek istiyorum. Hem yönetim olarak bizlere, hem teknik heyetimize hem de sporcuların kendilerine olan güvenlerin yeniden kazanılması için son derece önemli olan bu galibiyetlerin devam etmesini bekliyoruz. Her zaman olduğu gibi bize desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Sporun ve Sporcunun Dostu Belediye Başkanımız Sayın Dr. Memduh Büyükkılıç'a bu galibiyetleri armağan ediyoruz."dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Serdar Öztürk Melikgazi Türkiye Kayseri Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title