Haberler

Bu Etkinlik Hayatınıza Renk Katacak

Güncelleme:

Bu sene 33. yaşını kutlayan Türkiye'nin gençlere yönelik ilk moda markası Vakkorama, düzenlediği dans dersleriyle herkesi dans ederek hayata renk katmaya davet ediyor.


Vakkorama'da dans dersleri başladı!

Bir moda markası olmanın yanı sıra spor, müzik ve sanata verdiği önemle bir yaşam biçimi sunan Vakkorama, Aytunç Bentürk Dans Akademisi işbirliğinde gerçekleştirdiği dans dersleri ile tüm dans meraklılarını Vakkorama Akmerkez'e bekliyor.

Vakkorama Akmerkez'de, Aytunç Bentürk Dans Akademisi'nin uzman dans hocaları eşliğinde gerçekleştirilen derslerde, Salsa, Zumba, Vals, Cha Cha, Flamenko, Bachata, Tango, Rumba, Street Jazz gibi danslar yer alıyor.

Aralık ayı sonuna kadar her Pazartesi ve Perşembe günü 19:00-20:30 saatleri arasında düzenlenecek dans derslerine katılım ise ücretsiz...

Vakkoramanın, günlük koşuşturmacadan, iş ve okul hayatının stresinden biraz olsun uzaklaşmak isteyenler için hayata geçirdiği bu etkinlik, yaratıcılığınızı keşfetmenizi, enerji dolu keyifli vakit geçirmenizi, mutlu olmanızı sağlayacak.


Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Akmerkez Türkiye Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title