Haberler

    Macera severler, İş Makinesine Bağladıkları Lastik Şamriyelle Kaydı

    Güncelleme:

    Gümüşhane'de bir grup macera sever yoğun kar yağışının ardından iş makinesine bağladıkları lastik şamriyel ile kaydı. Sosyal medyada paylaşılan video çok sayıda beğeni aldı.

    Gümüşhane'de bir grup macera sever yoğun kar yağışının ardından iş makinesine bağladıkları lastik şamriyel ile kaydı. Merkeze bağlı Akçakale köyünde bulunan bir tesisin boş olan alanında gerçekleştirilen ilginç olayda ilk olarak iş makinesinin kepçesine halatın bir ucu, lastik şamriyele de diğer ucu bağlandı.

    "ADRENALİN BURADA"

    Gerekli bağlantıların sağlanmasının ardından maceraperest vatandaş "Adrenalin burada" diye başladığı eğlencesinde iş makinesinin dönmesiyle birlikte makinenin ekseninde 360 derece çığlıklar atarak kaymaya başladı.

    "10 METRE SÜRÜKLENDİ"

    Kafasına taktığı kask ve iş tulumu ile iş makinesinin etrafında iki tam tur atan vatandaş, üçüncü turu attığı sırada şamriyelin üzerinden fırlayarak kar içinde yaklaşık 10 metre sürüklendi.

    ÇOK SAYIDA BEĞENİ ALDI

    Bir arkadaşı tarafından cep telefonuyla kayda alınan ve sosyal medyada paylaşılan video çok sayıda paylaşım ve beğeni alırken, videonun sonunda kar içerisine gömülen şahsın, arkadaşlarının gülme krizine girerek "Yaşıyor musun?" sorusuna da gülerek cevap verdi.

    Kaynak: Milliyet.com.tr / Yaşam

    Gümüşhane Akçakale Yaşam Haberler

    500

    Yorumlar (1)

    YilmazMobil-IOS:

    film yok ?

    2
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title