Haberler

    Bu da Balıkçıların Drone'u: Aguadrone

    Kickstarter'da başlatılan Aguadrone, balık bulma konusunda bir hayli yardımcı oluyor.

    Furkan Yaldız - -

    Önde gelen bağış toplama sitesi Kickstarter'da ilginç projeler ortaya çıkmaya devam ediyor. Son olarak Aguadrone adında balıkçılara yardımcı olan bir Drone geliştirildi. Yeni başlatılan Aguadrone adlı proje, balık tutkunlarına bir hayli kolaylık sağlıyor.


    Dört pervaneli Drone, dünyanın ilk balık bulabilen Drone'u olarak lanse ediliyor. Aguadrone, alt tarafında sahip olduğu sonar tabanlı parça sayesinde balıkların yerini tespit edebiliyor. Söz konusu cihaz, elde ettiği verileri Android ya da iOS işletim sistemli akıllı telefonlara WiFi üzerinden gönderebiliyor. Aynı zamanda Drone'un 92 metre menzili olduğunu da belirtelim. Ayrıca kullanıcı tespit edilen balığı avlamak için söz konusu Drone'a ucunda yem bulunan bir olta takabiliyor. Aguadrone, yaklaşık 37 metre (120 feet) derinliğindeki suyu analiz edebiliyor.


    Öte yandan yeni başlatılan proje için 42 günde 150.000 dolarlık hedef konuldu. Bakalım Aguadrone söz konusu bağış hedefine ulaşabilecek mi...



    Furkan Yaldız - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Furkan Yaldız Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title