Haberler

Bu Coşku Katlanarak Devam Edecek

Güncelleme:

Cengiz Ergün, iki günlük Salihli programını, ilçeye bağlı Taytan, Dombaylı, Adala ve Durasıllı belde ziyaretleriyle tamamladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, iki günlük Salihli programını, ilçeye bağlı Taytan, Dombaylı, Adala ve Durasıllı belde ziyaretleriyle tamamladı. Gittiği her beldede büyük bir ilgi ile karşılanan Ergün, "Manisa Değişiyor" diyerek kent merkezinde hizmet atağı yaptıklarını, bunun 31 Mart sonrasında tüm ilçe ve mahallere ulaşacağını vurguladı. Ergün, gösterilen ilgi ve coşkuya da ayrıca teşekkür etti.

MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Salihli ilçe ziyaretinin son saatlerinde ilk olarak Taytan Beldesi'ni gezdi. Ergün'e Salihli gezisinde eşi Şeyda Ergün de eşlik etti. MHP Salihli Adayı Zeki Kayda ve partililerle birlikte Adala Beldesi'ne gitmek üzere hareket eden Ergün, Taytan Beldesi üzerinde vatandaşların kendisini karşılaması nedeniyle beldede bir süre vatandaşlarla bir araya geldi. Kahvelerdeki vatandaşlarla da tek tek tokalaşan ve hatırlarını soran Ergün, daha sonra Dombaylı Beldesi'ni de ziyaret etti. Beldede büyük bir ilgiyle karşılanan Ergün, motosikletli gençlerin eskortluğunda Adala Beldesi'ne hareket etti. Beldeye girişiyle birlikte heyecan ve coşkuyla karşılanan Ergün, tüm vatandaşlarla el sıkıştı, iyi akşamlar diledi. Konuşmanın yapılacağı kıraathaneye geçildikten sonra Ergün ve Kayda'ya üzerinde Adalaspor'un ambleminin yer aldığı duvar saati takdim edildi.

Adala tezahüratlarla inledi

Belde kıraathanesinde kendilerini bekleyen kalabalığa ilk olarak Salihli Belediye Başkan Adayı Zeki Kayda hitap etti. Salihli'de değişimi başlatmak amacıyla Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile birlikte yola çıktıklarını ifade eden Kayda, büyükşehir yasası ile birlikte mahalleye dönüşen Adala'nın da bu değişimden fazlasıyla nasibini alacağının altını çizdi. Kayda'nın ardından Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün söz aldı. Vatandaşların yoğun tezahüratları ve alkışlarıyla söz alan Ergün, Manisa Belediyesi'nde görevde bulundukları 5 yıla yakın sürede ortaya koydukları hizmetler ve projeler hakkında bilgiler verdi.

Su sorununu çözemeyenler hangi yüzle karşınıza çıkacak

Adala'nın yıllardır arsenikli su içtiğini ve sorunun verilen sözlere rağmen çözülemediğini belirten Ergün, Hüseyin Tanrıverdi'ye göndermede bulunarak, "Sizlere su sorununu çözeceği sözünü verenler hangi yüzle karşınıza çıkacak? Buraya geldiklerinde bunun neden yapılamadığını sorun. Vatandaşlarımızın neden arsenikli su içmek zorunda bırakıldığının hesabını sorun" dedi.

Arsenik sorununa çözüm sözü

Manisa'nın büyükşehir olmasıyla birlikte tüm ilçelerin altyapı, ulaşım, itfaiye, yol gibi birçok hizmetinin Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanacağını belirten Ergün, "Adala'nın 40 yıla yakın bir süredir çözülemeyen arsenikli su sorununu çözmek de bizim boynumuzun borcu olsun. Tutamayacağım hiçbir sözü vermedim bugüne kadar. Adala'nın bütün altyapı, kanalizasyon bağlantıları ve akabinde üstyapısını baştan aşağı yenileyeceğiz. Bunu Manisa'nın 57 mahallesinde yaptık, 17 ilçemizin tüm mahallelerinde de yaparız. Desteklerinizle Salihli'yi daha Salihli, Adala'yı daha Adala yapacağız" diye konuştu.

Salihli seninle gurur duyuyor

Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün konuşma yaparken, sık sık 'Manisa seninle gurur duyuyor' ve 'Salihli seninle gurur duyuyor' sloganlarıyla sözü kesildi. 5 yıla yakın bir süredir Manisalılara ve Manisa'ya layık olmak için tüm ekibiyle birlikte hizmet verdiklerini belirten Ergün, "Çok şükür Manisa'mızın her noktasında bunun karşılığını alıyoruz. Vatandaşlarımızın bizlere gösterdiği sıcak ilgi ve gözlerindeki mutluluk enerjimize adeta doping etkisi sağlıyor. Manisa'da yaşayan 1 milyon 360 bin nüfusun tamamı her şeyin en iyisini hak ediyor" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cengiz Ergün Salihli Taytan Adala Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title