Haberler

Bttdd'den Sgk'ya Ziyaret

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Başkanı Şükrü Köse ve yönetim kurulu üyeleri nezaket ziyaretlerine devam ediyor.

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Başkanı Şükrü Köse ve yönetim kurulu üyeleri nezaket ziyaretlerine devam ediyor.

BTTDD heyeti son olarak Sosyal Güvenlik Kurumu Bursa İl Müdürü İlhan Küçük'ü ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Köse, İlhan Küçük-e yeni görevinde başarı dileklerini ileterek, derneğin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Bursa'da yaklaşık 80 bin civarında Batı Trakya Türk'ü yaşadığını belirten Köse, -Bu kardeşlerimizden bir kısmı genel sağlık sigortası, askerlik borçlanması ve benzeri gibi konularda direkt kurumunuzla ilgili büyük sorunlar yaşıyor. Bu çerçevede sizinle bilgi alışverişinde bulunmak istiyoruz. Çünkü sorunların ne olduğunu bilirsek hep birlikte daha kolay çözebiliriz- dedi.

İlhan Küçük de, bu ziyareti çok anlamlı bulduklarını ayrıca Batı Trakya Türklerinin yaşadıkları sorunları bizzat dernek yetkililerinden dinlemiş olmanın önemli olduğunu belirterek, -Bizlere aktardığınız sorunlar öyle sorunlar ki çözüldüğü zaman tüm toplumun sorunları çözülmüş olacak o yüzden bu sorunları gerçekten büyük bir sorumluluk üstlenerek aşmaya çalışıyoruz- ifadesini kullandı.

- BURSA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title