Haberler

Btso, İftar Sofraları İlk Günde 2 Bin Kişiyi Ağırladı

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası, (BTSO) ‘Ramazan’da Birlikte Olalım’ temasıyla Yıldırım Belediyesi Bayrak Alanı ve Osmangazi Belediyesi pazar yerinde kurduğu iftar sofralarında ilk gün 2 bin kişiyi ağırladı.

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası, (BTSO) 'Ramazan'da Birlikte Olalım' temasıyla Yıldırım Belediyesi Bayrak Alanı ve Osmangazi Belediyesi pazar yerinde kurduğu iftar sofralarında ilk gün 2 bin kişiyi ağırladı.

Bursa ekonomisine yön veren projelerin merkezi BTSO, kent hayatına yönelik sosyal sorumluluk projelerine de devam ediyor. BTSO'nun 2013 yılından bu yana düzenlediği 'İftar Sofraları' birlik ve beraberlik ayı Ramazan'ın gelmesiyle Bursalıları ağırlamaya başladı. 3 yılda 200 bini kişiyi ağırlayan BTSO, Yıldırım Belediyesi Bayrak Alanı ve Osmangazi Belediyesi pazar yerinde her gün 2 bin kişiyi konuk ediyor. BTSO'nun Ramazan ayı boyunca yaklaşık 60 bin kişiye iftar vermesi bekleniyor.

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, 11 ayın sultanı olan Ramazan'ın toplumda birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma duygularını artırdığını ifade etti. Sosyal sorumluluk projelerine büyük önem verdiklerini belirten Başkan Burkay, hayırsever işadamları ve kurumların da katkılarıyla 'İftar Sofraları'nı bu yıl dördüncü kez kurduklarını belirterek, "İftar sofralarımız, dayanışma ve yardımlaşma kültürünün sergilenmesi adına güzel bir örnek oluşturuyor. Bursa iş dünyası olarak rahmet ve mağrifet ayı olan Ramazan'ın tüm İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum" dedi.

Vatandaşlar da 'İftar Sofraları' programından dolayı BTSO'ya teşekkür etti. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osmangazi Belediyesi İbrahim Burkay Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title