Haberler

BTM, Paris'te Yoğun İlgi Gördü

Güncelleme:

BTM, uluslararası alanda önemli bir platform olan ve iki yılda bir düzenlenen Batimat Paris 2015'te, zengin ürün yelpazesi ile 13.kez yer aldı.

Yalıtım sektöründe yerel ve uluslararası standartlarda ve kalitede üretim ve hizmet sağlayan lider firma BTM, 02-06 Kasım 2015 tarihleri arasında Paris'te gerçekleşen "BATIMAT Paris 2015-International Building Exhibition"da yerini aldı. 1959 yılından bu yana düzenlenen, dünya yapı fuarları arasında önemli bir yeri olan fuara BTM, 1989 yılından beri düzenli olarak katılmakta.

BTM, zengin ürün yelpazesi ve yalıtım teknolojilerine yenilikçi yaklaşımıyla dış pazarlarda konumunu daha da güçlendirmeyi hedefliyor. Çözüm odaklı yenilikçi ürünleriyle sektöründe lokomotif firma olan BTM'nin fuar boyunca sergilediği yeni ürünler yoğun ilgi gördü. Sentetik membran grubundan taşıyıcılı TPO ve PVC örtüler, yeni nesil yapı kimyasalları ürünleriyle yer aldı. Ayrıca geliştirme aşaması tamamlanan yüzeyi laklı oluklu bitümlü çatı kaplama levhası Corrubit, dış ortam koşullarına daha dayanıklı, daha canlı ve albenili yeni yüzey şekli ile fuar boyunca katılımcıların beğenisine sunuldu.

BTM Yönetim Kurulu Başkanı Levent Ürkmez, fuar ile ilgili olarak görüşlerini dile getirdi. "BATIMAT bizim için kritik önemi olan bir platform. BTM olarak tam 26 yıldır bu fuara katılıyoruz. Bu yıl da standımız da Fransa çoğunlukta olmak üzere Fas, Rusya, İtalya, Tunus, Avusturya, Ukrayna, Çin ve Tahiti gibi farklı coğrafyadaki ülkelerden ziyaretçi ağırladık. Değerlendirme yapacak olursak toplamda 37 farklı ülkeden firma ile bağlantı kurmuş bulunmaktayız. Ve yeni işbirlikleri için de ön çalışmalar başlatıldı" diyen Ürkmez, "Yurtdışı fuarlar, daralan Türkiye pazarına birer alternatif yaratma açısından oldukça faydalı platformlar. BTM olarak ürünlerimizi dünya çapında tanıtmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

5 gün süren fuar toplamda 87 bin m2 alanda gerçekleşti. Bin 900 katılımcı firmanın ürünlerini sergilediği ve yaklaşık 190 bin ziyaretçi alan BATIMAT 2015'e BTM 13üncü kez katılım gösterdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Levent Ürkmez Paris Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title