Haberler

BTM'de Öğretmenler Buluşması

Güncelleme:

Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi, 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında öğretmenler buluşmasına ev sahipliği yaptı.

Aileleri ile birlikte BTM'yi ziyaret eden öğretmenler bilimle dolu bir gün geçirdi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin eğitime katkı sağlamak amacıyla hayata geçirdiği Bilim ve Teknoloji Merkezi, eğitim öğretim camiasının ilgi odağı oldu. Etkinliğe aileleri ile katılan öğretmenler, BTM deney düzeneklerini inceledi ve derslerinde nasıl yararlanabilecekleri konusunda bilgi aldı. Simülasyon cihazlarını kullanan öğretmenler, planetaryumda gökyüzüyle ilgili NASA´dan ödüllü eğitim filmini izledi. Öğretmenler, etkinlikte son olarak bilimin en eğlenceli hali olan bilim şovu gösterisini ilgi ile takip ettiler.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan BTM Genel Koordinatörü Rıfat Bakan, "Çocuklarımız bu merkezlerde özgür öğrenme ortamlarını deneyimleyecek, geleceğin mucidi olma yönünde ilham alacaktır. Çocuklar müfredata uygun olarak geliştirilen deney düzeneklerinde okullarda öğrendikleri kavramların interaktif halini görecek. Konuları uygulamalı olarak anlatmak isteyen öğretmenlerimizin derslerini BTM'de işlemesine olanak sağlıyoruz. Hafta sonu düzenlenen Tematik Atölye çalışmaları ise ilgili çocukların kendini geliştirmeleri için harika içerikler sunuyor. Öğrencilerinizi BTM'ye getirin ve aileleriyle birlikte gelmeleri konusunda yönlendirin" diye konuştu.
24 Kasım Öğretmenler günü kutlaması kapsamında BTM'de buluşan öğretmenler, ziyaretin çok faydalı olduğunu, öğrencilerinin gözüyle merkezi gezmenin yaklaşımlarını değiştirdiğini ve BTM'den nasıl faydalanabilecekleri konusunda yararlı bilgiler aldıklarını vurguladılar.
Etkinlik sonunda katılımcılara Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe adına sertifika ve öğretmenler günü hediyesi verildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title