Haberler

Bso, Selin Vurduğu Ayvalık'taki Sanayicileri Ziyaret Etti

Geçtiğimiz hafta Ayvalık ilçesinde yaşanan sel felaketinin oluşturduğu yaralar sarılırken, Balıkesir Sanayi Odası (BSO) Başkanı İsmail Uğur da, aldıkları hasardan dolayı üretimleri duran fabrikaları ziyaret etti.

Geçtiğimiz hafta Ayvalık ilçesinde yaşanan sel felaketinin oluşturduğu yaralar sarılırken, Balıkesir Sanayi Odası (BSO) Başkanı İsmail Uğur da, aldıkları hasardan dolayı üretimleri duran fabrikaları ziyaret etti.

3 gün süren aralıksız sağanak nedeniyle geçtiğimiz hafta Ayvalık ilçesinde sel felaketi yaşanmış ve ilçenin bir çok noktasındaki ev ve iş yerleri sular altında kalmıştı. Yaşanan felaketin hemen ardından, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı çok sayıda ekip, yaraları sarmak için bölgeye sevk edildi ve halen bölgede temizleme çalışmaları devam ediyor. Sel felaketinden, ilçede bulunan ülkenin önde gelen gıda ve eşya üretim fabrikaları da önemli ölçüde hasar gördü. Sular altında kalarak üretimleri duran 3 fabrikada ise halen temizleme çalışmaları sürdürülürken, Balıkesir Sanayi Odası Başkanı İsmail Uğur, Ayvalık'a giderek fabrikalarda incelemelerde bulundu.

Fabrikaların yetkilileriyle görüşen başkan Uğur, geçmiş olsun dileklerinde bulunup, sıkıntılarını dinledi. Sel felaketinde en ağır hasarı alan büyük ölçekli fabrikaların yetkilileri, olumsuzluklar yaşanmasıyla birlikte Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı gerekli tüm birimlerin kendilerini yalnız bırakmadığını söyleyerek, yetkililere teşekkür etti.

Kendilerini yalnız hissettirmeyen Balıkesir Sanayi Odası yönetimi ile Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Uğur'a da teşekkür eden fabrika sahipleri ve yetkililer, yeniden üretime dönebilmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Konuyla alakalı açıklamalarda bulunan Balıkesir Sanayi Odası Başkanı İsmail Uğur, "Bu gün Ayvalık'taydık. Ayvalık, bildiğiniz gibi büyük bir sel felaketine maruz kaldı. Allah tekrarını nasip etmesin. Daha kötülerinden korusun diye dua ediyoruz. Bugün Ayvalık'taki sanayici üyelerimizi ziyaret ettik. İncelemelerde bulunduk. Büyükşehir Belediyesi'ne çok teşekkür ediyorum. İtfaiyesi, BASKİ'si ve tüm ekipleriyle ciddi anlamda temizleme ve kurtarma çalışmalarında etkili oldular. Sanayicilerimiz de zaten bu destekler için teşekkürlerini ilettiler. Bu gün de daha neler yayabiliriz diye incelemelerde bulunduk. Ayvalık'taki sanayicilerimizin yaraları inşallah en yakın zamanda sarılmış olacak ve üretime geçecekler diye umut ediyorum" dedi.

Uğur, beraberindeki AK Parti Ayvalık İlçe Başkanı Hakan Kayaalp ile birlikte gün boyu ilçedeki sanayi kuruluşlarını ziyaret edip sorunlarını dinledikten sonra bölgeden ayrıldı. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Uğur Balıkesir Ayvalık Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title