Haberler

    Bruno Alves'e Olympiakos Kancası!

    Yunan devi Olympiakos'un Fenerbahçe'den ayrılması beklenen deneyimli savunma oyuncusuyla ilgilendiği konuşuluyor.

    Fenerbahçe'de gözden çıkartılan Bruno Alves'e Olympiakos'un talip olduğu iddia edildi.Yunan basınında çıkan haberlerde Olympiakos Teknik Direktörü Michel'in savunmaya takviye arayışında olduğu ve transfer listesinin başına da Bruno Alves'i yazdığı belirtildi. Olympiakos'un devre arası transfer döneminde sarı-lacivertli kulübün kapısını çalarak Portekizli savunma oyuncusunu satın alma opsiyonuyla birlikte kiralama teklifinde bulunacağı da gelen haberler arasında.Öte yandan sezon başında Gençlerbirliği'nden transfer edilen Jimmy Durmaz'ın da kiralık olarak gönderilmesi için kulüp arandığı da iddia ediliyor.Sarı-lacivertli kulüpte saha içi disiplin sorunları nedeniyle sabırları taşıran deneyimli oyuncu, geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu açıklamalarda Yunanistan'a geri dönebileceğini belirterek, "Olympiakos ya da başka bir Yunan takımının benimle ilgilenip ilgilenmediğini bilmiyorum. Fenerbahçe ile sözleşmem sürüyor. Bunun dışında fazla bir şey söylemem doğru olmaz. Ama bir gün Yunanistan'a dönmeyi elbette isterim." ifadelerini kullanmıştı. Fenerbahçe'nin 2013 yazında Zenit St. Petersburg'dan transfer ettiği 33 yaşındaki oyuncu 2005 yılında Yunan ekibi AEK'da kiralık olarak forma giymişti.

    //

    addCustomPlayer('1opxlcm8yyb6w1v6cd918r0htc', '', '', 620, 569, 'perf1opxlcm8yyb6w1v6cd918r0htc', 'eplayer16', {age:1417474883930});

    //

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Bruno Alves Yunanistan Fenerbahçe Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title