Haberler

Bruma, Sezon Sonunda Galatasaray'a Dönecek

Güncelleme:

Galatasaray'ın Real Sociedad'a kiraladığı Bruma, Portekiz Milli Takımı'na ve kulübüne katkı sağlayamadı. 21 yaşındaki futbolcu, geçtiğimiz sezonki performansını aratıyor.

Galatasaray'dan kiralık olarak Real Sociedad'ın yolunu tutan Bruma için işler, kulübünde olduğu gibi milli takımda da yolunda gitmiyor. Kariyeri düşüşte olan 21 yaşındaki futbolcu, İspanya'daki etkisiz futbolunu, Portekiz Milli Takımı'nda da sürdürüyor. Ne gol ne de asist olarak skora katkı sunamayan oyuncunun durumu hayal kırıklığına yol açtı.

GEÇEN SENEYİ BİLE ARATIYOR

Sociedad'ın 1.9 milyon Euro kiralama bedelinin dışında 7.5 milyon Euro satın alma bedeliyle kadrosuna kattığı oyuncunun bonservisini alması durumunda, Galatasaray bu transferden ciddi bir kazanç elde edecek. Ancak genç yıldız adayının bu sezon sergilediği performans neredeyse geçen seneyi bile aratıyor.

MOYES MEMNUN DEĞİL

Sociedad Teknik Direktörü David Moyes futbolcuya bu sezon La Liga'daki 7 maçın tamamında görev verdi. Ancak Bruma bu fırsatı iyi kullanamadı. İlk haftalarda daha uzun süreler forma giyen oyuncunun oynama süreleri son maçlarda düştü. Granada (7 dk), Bilbao (18 dk) ve Malaga (12 dk) maçlarında toplam sadece 37 dakika sahada kalabilen oyuncuyu Moyes hep son dakikalara doğru oyuna almayı tercih etti.

RUI JORGE DE DAYANAMIYOR

Bruma'nın milli takımdaki durumu da kulübü kadar kötü... Geçtiğimiz yıl Portekiz A Milli Takımı'na bile çağrılan oyuncunun artık hep bu seviyede oynaması beklense de, genç oyuncu ancak U-21 seviyesinde mücadele edebiliyor. Portekiz U-21 takımında da etkili olamayan oyuncu, son iki maçında ilk 11'de sahaya çıkmasına karşın hocası tarafından maç ortasında oyundan alındı.

GALATASARAY'A DÖNECEK

Arnavutluk ile Eylül ayındaki karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Bruma, 57'de saha kenarına geldi. Portekiz U-21 takımı önceki gün ise Macaristan ile karşı karşıya geldi. Bu maçta da kendisine ilk 11'de görev verilen oyuncu bu şansı kullanamadı ve bu sefer 66'da hocası Rui Jorge tarafından oyundan alındı. Sporting'den sarı-kırmızılılara büyük umutlarla gelen ancak beklentileri karşılayamayan Bruma'nın, bu şekilde devam etmesi durumunda Sociedad tarafından bonservisinin alınmayacağı ve sezon sonunda Galatasaray'a geri gönderileceği belirtiliyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Real Sociedad Galatasaray Portekiz Bruma Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

Malcom x:

Asrın kaziği

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title