Haberler

Bruma: "Galatasaray'ın İsmi Transferimde En Önemli Etken"

Galatasaray’ın Portekizli genç futbolcusu Armindo Bruma, birçok Avrupa kulübü yerine sarı-kırmızılı takımı tercih etmesindeki en önemli etkenin, Galatasaray’ın dünya genelinde tanınması olduğunu söyledi.

Galatasaray'ın Portekizli genç futbolcusu Armindo Bruma, birçok Avrupa kulübü yerine sarı-kırmızılı takımı tercih etmesindeki en önemli etkenin, Galatasaray'ın dünya genelinde tanınması olduğunu söyledi.

Galatasaray Dergisi'ne açıklamalarda bulunan sarı-kırmızılı futbolcu Bruma, Drogba'nın Avrupa'da söz sahibi olduğunu vurgulayarak, "Son vuruşu en iyi olan bir futbolcu olmak için mutlaka Drogba gibi bir yeteneğin tecrübelerinden faydalanmak gerekir" dedi.

"HERHANGİ BİR EKONOMİK SIKINTIM OLMADI"

Galatasaraylı futbolcu Bruma, iyi şartlarda yetiştiğini ve iyi şartlarda büyüdüğünü belirterek, "Tabi ki Gine'deki şartlarla Portekiz'deki şartlar birbirinden çok farklıydı. Ülkemde mutlaka daha fazla zorluklar, ekonomik anlamda daha fazla sıkıntılar vardı. Biz hiçbir zaman ekonomik anlamda sıkıntı yaşayan bir aile olmadık. İyi şartlarda yetiştim, iyi şartlarda büyüdüm. Herhangi bir ekonomik sıkıntım olmadı. Tabi ki Portekiz'e gidince çok farklı bir ortamla karşılaştım" şeklinde konuştu.

"GALATASARAY'IN TANINIRLIĞI EN ÖNEMLİ ETKENDİ"

Galatasaray'a transfer olmasındaki en önemli nedenin sarı-kırmızılı camianın dünya çapındaki ismi olduğunu vurgulayan genç futbolcu, "Galatasaray camiası, Galatasaray'ın büyüklüğü ve tanınırlığı da önemli bir etkendi" diye konuştu.

"SPESİFİK ÇALIŞMALAR YAPIYORUM"

Ronaldo, Nani ve Quaresma gibi dünyaca ünlü futbolcuların çizgide etkili olmak için özel çalışmalar yaptığı hatırlatan Bruma, "Tabi altyapıda sadece kanat futbolcusu anlamında değil, her pozisyonun özel antrenmanı oluyordu. Defans, orta saha, kanat, forvet mutlaka antrenmandan önce ve sonra, bazen antrenmanlarda da bu tip spesi'k çalışmalar yapıyordum. Bu tip çalışmaların yardımı oldu" şeklinde konuştu.

Bruma, dünyanın en iyi futbolcusu denilince akla gelen iki isimden bir tanesinin Cristiano Ronaldo olduğunu vurgulayarak, "Örnek aldığım, çok sevdiğim bir futbolcu. Onu devamlı seyretmem, onun yaptıklarını yapmam, onun yolunda gitmem de mutlaka bana yardımcı oluyor" ifadelerini kullandı.

"EN RAHAT ETTİĞİM MEVKİ SOL KANAT"

Lig maçlarında, Galatasaray'a karşı birçok takımın kapalı oyun anlayışı ile oynadığına değinen Bruma, "Galatasaray'a karşı her takım kapanıyor. Bu çok normal bir durum. Sizin de burada yetenekli bir oyuncu olarak yapmanız gereken çabuk oynamanız. Basit oynamanız gerekiyor. En fazla kontrol pas ve pozisyonu bulduğunuzda da 1'e 1 adam eksiltmeniz gerekiyor. Geniş alanlar olmasa da adam eksiltmek yine çok önemli. Kendinize alan oluşturabilmek için topsuz koşuları da mutlaka yapmanız gerek. Galatasaray'da daha çok sağ çizgide oynuyorum. En rahat ettiğim mevki ise sol kanat" diye konuştu.

"ANTRENMANDAN SONRA SON VURUŞ ÇALIŞIYORUM"

Sarı-kırmızılı futbolcu Bruma, forvetler kadar orta saha futbolcularından da gol beklendiğini belirterek, "Tabi ki bunun için son vuruşlar çok önemli yer tutuyor. Çünkü pozisyonu hazırlıyorsunuz, belli bir noktaya getiriyorsunuz ama son vuruşu yapmadığınız zaman herhangi bir değeri kalmıyor. Ben de bunun için elimden geleni yapıyorum. Bundan önce Lizbon'dayken de bu tip çalışmalar yapıyordum. Galatasaray'a geldiğimde genelde antrenmandan sonra son vuruş çalışıyorum. Çünkü belirttiğim gibi son vuruşlar futbolun içinde çok önemli bir yer tutuyor. Umarım bu çalışmalar ilerde bana Avrupa'daki en iyi son vuruşa sahip futbolcu olma imkanı kazandırır" şeklinde konuştu.

"DROGBA AVRUPA'DA SÖZÜ GEÇEN BİR FUTBOLCU"

Portekizli genç yıldız Bruma, sarı-kırmızılı takımın dünyaca ünlü yıldız futbolcusu Didier Drogba'nın tavsiyelerinin kendisi için çok önemli olduğunu vurgulayarak, "Drogba belirli bir isim yapmış ve kariyer sahibi. Avrupa'da sözü geçen bir futbolcu. O yüzden onun söyledikleri benim için çok önemli. Kendisi antrenmanlardan sonra benimle kalıp, son vuruş çalışmalarımda bana yardım ediyor. Benimle beraber çalışması büyük şans. Ben de onun dediklerini yapmaya çalışıyorum. Bir gün en iyi son vuruşa sahip futbolcu olmak istiyorsam, mutlaka Drogba gibi bir yeteneğin tecrübelerinden faydalanmam lazım" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Galatasaray Bruma Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title