Haberler

    Nazifoğlu: Kadroyu Yönetimin Kurduğunu Söyleyen Adamlar Yalan Söylüyor

    Güncelleme:

    Galatasaray yöneticisi Levent Nazifoğlu, "Kadroyu yönetimin kurduğunu söyleyenler var, kadroyu Riekerink kurdu. Koca koca adamlar yalan söylüyor." dedi.

    Galatasaray yöneticisi Levent Nazifoğlu, Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından önemli açıklamalar yaptı.

    "TUDOR'UN BRUMA KARARININ ARKASINDAYIZ"

    Bruma'nın kadroya alınmamasıyla ilgili açıklama yapan Levent Nazifoğlu, "Bruma benim oğlum gibi. Çok genç, hatalar yapacak, uzatmaması gerekir. Barcelona'ya Real Madrid'e gitmek istiyor. Manchester United gibi hedefleri varsa bu hareketleri bırakacak, ona göre davranacak. Hocamızın aldığı kararın arkasındayız" dedi.

    "TUDOR'LA ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE DAHA İYİ OLACAK"

    Igor Tudor'un için konuşan Levent Nazifoğlu, "Bir değişiklik oldu. Hoca oyuncuları tanıyacak. Oyuncular, Tudor'un özelliklerine alışacaklar. Çok anormal bir oyun olmadı. Önümüzdeki günlerde daha iyi olacak. Hocanın enerjisi çok yüksek" açıklamasını yaptı.

    "DERBİYE KADAR TUDOR'UN DOKUNUŞLARI..."

    Derbinin günüyle ilgili görüşleri istenen Levent Nazifoğlu "Başkanımız derbinin günüyle ilgili açıklama yaptı. Onun üzerine görüş bildirmem doğru olmaz. Gönül isterdi ki herkesin tatil olduğu bir günde oynansın. Pazartesi günü de güzel bir maç olacak. Çekişmeli geçecek, bizim de sakatlarımız iyileşecek. Hocamızın dokunuşları daha fazla olacak. O maçtan galibiyet bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

    BEŞİKTAŞ DERBİSİ İÇİN TARAFTARA MESAJ

    Taraftarlara Beşiktaş maçı için mesaj gönderen sarı-kırmızılı yönetici "Derbide tribünlerin dolmasını bekliyoruz. Bizler, oyuncular, herkes gidici ama taraftar kalıcı. Protesto taraftarın hakkı ama geçen hafta 87'de golümüz iptal oldu. Taraftarımızın baskısı olsaydı gol iptal olmazdı. Maç sonuna kadar desteklesinler sonra istediklerini yapsınlar, haklarıdır" diye konuştu.

    "BEŞİKTAŞ'I DERBİDE YENMELİYİZ"

    Beşiktaş'ı yenmek zorunda olduklarını vurgulayan Levent Nazifoğlu "Şampiyonluk yarışında kalmak için Beşiktaş'ı yenmeliyiz. Kazanmak için çıkacağız." dedi.

    "RİEKERİNK'E SORSUNLAR, YALANCILAR"

    Jan Olde Riekerink'in döneminde kadroyu yönetimin kurduğu yönündeki iddiaları yalanlayan Levent Nazifoğlu "Riekerink gitti, onun hakkında konuşmuyoruz şu anda. Hep Florya'da idareciler karıştı deniyor. Bunları söyleyenler iftiracı. Böyle bir şey asla olmamıştır. Bütün kadroları Riekerink çıkarmıştır. İsterlerse sorsunlar Riekerink'e. Koca koca adamlar yalan söylüyor. Hepsini yalancılıkla suçluyorum, yalan değilse ispat etsinler" diyerek sözlerini noktaladı.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Manchester United Real Madrid Bruma Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title