Haberler

Brüksel Dış Ticaret Bakanı, Müsiad Manisa'nın Konuğu Oldu

MÜSİAD Manisa’nın, Brüksel’de bulunan tarihi Le Plaza Hotel’de düzenlediği Network Kokteyli ve Yemekli Gala Programına Brüksel Bölge Hükümeti Dış Ticaret Bakanı Cecile Jodogne de katıldı.

MÜSİAD Manisa'nın, Brüksel'de bulunan tarihi Le Plaza Hotel'de düzenlediği Network Kokteyli ve Yemekli Gala Programına Brüksel Bölge Hükümeti Dış Ticaret Bakanı Cecile Jodogne de katıldı.

TOBB Brüksel Temsilcisi Bülent Bilgiç, Brüksel Yunus Emre Enstitüsü Müdürü Rahmi Göktaş, Belçika Müslüman Girişimciler Derneği (ABPM) Başkan Vekili Adil El Filali ile Brüksel'de yerleşik Türk ve yabancı bir çok STK temsilcisi ve adamının davetli olduğu programda MÜSİAD ve Manisa ile ilgili bilgiler alan Jodogne, önceki yıllarda dünyada en iyi yatırım yapılacak yer olarak seçilen Manisa hakkında önceden bilgi sahibi olduğunu, Brüksel bölgesinde yapılacak tüm yatırımlarda, her konuda destek olacağını belirterek organizasyon hakkında MÜSİAD Manisa Heyetine teşekkür etti.

Brüksel Dış Ticaret Bakanı Cecile Jodogne, MÜSİAD Manisa Başkanı Ahmet Öztürk, Kurucu başkan Abdullah Tekin, Sektör Kurulu Başkanı M.Reşit Ürper, Bütçe ve Mali İşler Komisyon Başkanı Burhan Yolcu ve MÜSİAD üyeleriyle tek tek tanıştıktan sonra katılımcılara Brüksel'de Ticaret ve Sanayi işlemleri ve sunulacak kolaylıklar hakkında bilgi verdi.

VİZE KALKINCA PROGRAMLAR DA ÇOĞALACAK

Programda konuşma yapan MÜSİAD Manisa Başkanı Ahmet Öztürk, "Yaz ortalarında kalkmasını beklediğimiz vize uygulaması sonrasında bu tür programların daha sık ve etkin olarak gerçekleşeceğini umuyorum. Tüm dünyada olduğu gibi, AB bölgesinde yer alan MÜSİAD temsilcilerimizle sürekli irtibat halinde tüm gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Milyonlarca vatandaşımızın yaşadığı bu bölgede, ticari faaliyetlerimiz ve ikili ilişkilerimiz her geçen gün daha da artmaktadır. Önümüzdeki günlerde 26. yılını dolduracağımız MÜSİAD olarak ticari itibara sahip müstakil iş insanları ile faaliyetlerimizi artırıp yeni noktalarda şube ve temsilciliklerimizi açarak imkan ve fırsatlarımızı genişletiyoruz. Özellikle son 15 yılda ülke olarak kazandığımız ivmeyi, ticaretimizde de yakalamaya çalışıyoruz." şeklinde konuştu. Başkan Öztürk konuşmasının ardından Brüksel Bölge Hükümeti Dış Ticaret Bakanı Cecile Jodogne'ye MÜSİAD Manisa olarak Mesir Macunu, Mesir Çayı, Mesir Lokumu ve Manisa'yı tanıtıcı dokümanlardan oluşan bir hediye paketi takdim etti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Rahmi Göktaş Ahmet Öztürk Brüksel Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title