Haberler

Brezilyalı Ünlü Aktris Daniele Suzuki Sultanbeyli'de

Brezilyalı ünlü aktris Daniele Suzuki Sultanbeyli'de Sultanbeyli'nin mülteci politikaları Brezilya'ya model olacakİSTANBUL - Sultanbeyli Belediyesi tarafından desteklenen Mülteciler Derneği'nin çalışmaları uluslararası kamuoyunda dikkat çekmeye devam ediyor.

Brezilyalı ünlü aktris Daniele Suzuki Sultanbeyli'de

Sultanbeyli'nin mülteci politikaları Brezilya'ya model olacak

İSTANBUL - Sultanbeyli Belediyesi tarafından desteklenen Mülteciler Derneği'nin çalışmaları uluslararası kamuoyunda dikkat çekmeye devam ediyor. Hollywood yıldızı Lindsay Lohan'ın ardından Brezilyalı aktris Daniele Suziki de derneği ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Suziki, "Burası bizim için ilham verici. Ülkeniz, mülteci kampları çok güzel" dedi.

Sultanbeyli'nin mültecilerle ilgili çalışmaları model olmaya devam ediyor. Ulusal ve uluslararası kamuoyunun dikkatini çeken mülteciler derneği ilgi odağı oldu. Bünyesinde sağlık, terapi, anaokulu, meslek kursları, eğitim sınıfları ve daha birçok hizmet veren derneği Hollywood yıldızı Lindsay Lohan'ın ardından Brezilyalı Daniele Suziki de ziyaret etti.

Derneğin çalışmalarından oldukça etkilendiğini ifade eden Suziki, "Brezilya halkını mültecilere karşı bilinçlendirmek için pek çok çalışma yapmalıyız. Farkındalık oluşturmayı ve mülteci projesini aynı anda yapmalıyız. Basından ülkenizdeki iyi haberleri alamıyoruz. Sadece savaşlar ve kötü haberler bize ulaşıyor. Lübnan'daki mülteci kamplarını gördükten sonra burada böyle projeleri dinlemek bizim için ilham verici. Buradaki sistemi Brezilya'da uygulamak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

"Ülkeniz, mülteci kampları çok güzel"

Türkiye'ye gelmeden önce ülkedeki sivil toplum kuruluşlarını da incelediklerini kaydeden Suziki, "Brezilya'da mültecilerle STK'lar ilgileniyor. Burada şunu gördük. Hükümet STK'larla birlikte mültecilere yardım ediyor. Biz de yalnızca 9 bin mülteci var. Bu bizim için ayıp. Biz de Brezilya halkında farkındalık oluşturmak istiyoruz. Bu farkındalık olsun diye projenizi almak istiyoruz. Ünlülerin de bir farkındalığı yok. Biz onlara konunun ne olduğunu anlatacağız. Biz buraya gelmeden önce şunu düşündük. "3 milyon mülteci var. Demek ki kaos var" dedik. Buraya geldiğimizde hiç birinin öyle olmadığını öğrendik. Ülkeniz çok güzel. Mülteci kampları çok güzel. Bunun sadece bir algı olduğunu gördük. Burada mültecilerin mutlu olduğuna şahit olduk" şeklinde konuştu.

Mülteciler Derneği Başkanı ve aynı zaman da Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Söğütçü de Daniele Suziki'ye eşlik etti. Söğütçü mülteciler toplum merkezini Suziki'ye gezdirdi. Suzuki özellikle ana okulunda çocuklarla vakit geçirdi ve yakından ilgilendi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Sultanbeyli Hollywood Suzuki Genel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title