Haberler

Saran: Brezilya'dan Sonra Sıra Arjantin'de

Güncelleme:

Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, "Brezilya'nın burada olması çok büyük bir prestij. Milli Takım olarak sırada Arjantin var." dedi.

Milli Takımımız'ın Türkiye'de, Brezilya ile karşılaşmasında; TFF ve Fatih Terim'in yanı sıra emeği geçen Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, "Arjantin de Türkiye'ye gelecek" dedi.

"ARJANTİN DE GELECEK"

Saadettin Saran, Brezilya'ya 4-0 mağlup olduğumuz maç öncesinde Show TV'ye yaptığı açıklamada "Bizim için gurur verici bir olay. Futbolun markası için uzun yıllar çalışanlar olarak gururluyuz. Federasyon ve Fatih Terim çok destek verdiler. Brezilya'nın burada olması çok büyük bir prestij. Fatih Hoca da bahsetti, inşallah Arjantin de gelecek.Milli Takım olarak sırada Arjantin var." dedi.

"AMERİKA'DA HAZIRLIK KAMPI İÇİN HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR"

Arjantin müjdesini veren Saran, "Amerika'da hazırlık kampı için hazırlıklarımız sürüyor. Türkiye Cumhuriyetleri'nde bir spor kanalı kurduk. Türkiye'nin yurt dışındaki tek spor kanalı. Dünyanın en zengin spor içerikli kanalı. Çok daha iyi yerlere gelecek" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Saadettin Saran Arjantin Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500

Yorumlar (13)

amerikali zekiMobil-ANDROID:

arjantin 6 atar bence

8
2
yanıtYanıtla
SKAYCI:

8 OLUR

8
0
yanıtYanıtla
koyuncan:

Birde messi tadına baksın dünya onları hatırlayacak . . . Ama onlarda hep türkiyeyi hatırlayacak çünkü en parlak anlarını burda yaşatacağız . . . Tıpkı neymara yaşattığımız gibi adam memnun kaldı

8
0
yanıtYanıtla
ceyhanli:

niye 4 rahatlatmadi mi size bi 4 de onlardan yeriz alistirin turk halkina

7
0
yanıtYanıtla
deniz kaya:

la salaklar ülkemize brezilya geldi, sırada arjantin var eğer biz böyle güçlü takımlarla maç yaparsak daha çok tecrübe kazanır 1, 2yıl sonrada çok iyi işler çıkartırız ve dünya bizi tanır

0
5
yanıtYanıtla
CEMAL KARACİĞER:

AKŞAM MAÇ İKİ OLUNCA KAPATTIM, NE HAKKINIZ VAR KARDEŞİM MİLLETİN MORALİNİ BOZMAYA , ZATEN BURADA AYLARDIR İŞLER KESAT MİLLETİN MORALİ SIFIR. SIFIRA SIFIR ELDE VAR SIFIR :

3
2
yanıtYanıtla
Osman KILIÇ:

önemli olan Brezilya yada Arjantinin gelmesi değil adam akıllı mücadele edebilmek. Biz bitmişiz okeye dolanıyoruz. Bizim dengimiz bunlar değil , bundan sonra Malta, San Marino Kazakistan, Azerbaycan gibi takımlarla oynayalım yada kökten bitirelim biz bu işi yazık boşu boşuna moralimiz bozuluyor. Dünyaya rezil oluyoruz.

4
0
yanıtYanıtla
sahin:

GELSİN ONADA YENİLİN PRESTİJİMİZ BAYA YÜKSELSİN

4
0
yanıtYanıtla
erol23mobilWeb@haberler.com:

Neden kötü olduğumuz dönemde cagirirsiniz büyük takimlarida..iyi olduğumuz dönemlerde de andorayi malta Kazakistan i cagirmisdik.asil simdi bu ufak takimlari cagirmaliyiz..nedenmiçünkü bunlar şuanda bizim ayarimizda takımlar.bugün kaxakistanla mac yapsak oranlar eşit cikar iddaada nerdeyse

3
0
yanıtYanıtla
vali:

4 ü seviyoruz

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title