Haberler

    Brezilya'da Sıradışı Olay! Futbolcuyu Köpek Isırdı

    Güncelleme:

    Brezilya'da Democrata ile Tupi takımları arasında oynanan maçta polisin yanında bulunan köpek, Paulo isimli futbolcuyu kolundan ısırdı.

    Minas Gerais Bölgesel Ligi maçında Democrata ile Tupi takımları karşı karşıya geldi. Fakat maçta yaşanan bir olay bir anda dünya gündemine oturdu.

    POLİS KÖPEĞİ FUTBOLCUYU ISIRDI

    Bir pozisyonda hızını alamayan Democrata forveti Joao Paulo, kenardaki panoların üzerinden bir polisin yanına düştü. Polisin yanında bulunan köpek, Paulo'yu kolundan ısırırken oyuncunun koluna hemen bir bandaj yapıldı ve oyuncu tekrar maça döndü.



    KUDUZ AŞISI OLDU

    Kulüpten yapılan açıklamaya göre; Paulo, maçtan sonra hemen kuduz aşısı olmak için hastaneye götürüldü. Oyuncuda ise herhangi bir hastalığa rastlanmadı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Minas Gerais Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
    500

    Yorumlar (8)

    arda ilhanMobil-ANDROID:

    köpek acıkmış

    4
    1
    yanıtYanıtla
    cemil6:

    köpek anlamis sike yaptigini

    3
    1
    yanıtYanıtla
    doğukan kılıçMobil-ANDROID:

    wayy bee habere bak helal len size basın dedigin boyle olur acep bu haberden sonra develasyon olur mu ki :D

    1
    2
    yanıtYanıtla
    fh1453:

    gereksiz gereksiz yorum yapıyorsunuz kendi çapınızda espiri yapmaya komik olmaya çalışıyorsunuz okadar sıradanki her maç zaten birini ısırıyor köpek. . sizi de hangi köpek ısırdı ise o kadar sıradan karşılıyorsunuz.

    3
    0
    yanıtYanıtla
    mustafa32:

    afferim lan sana

    1
    0
    yanıtYanıtla
    KOMEDYEN METO:

    YAZIK OLDU O KÖPEĞE EN AZ 6 MAÇ CEZA ALIR

    1
    0
    yanıtYanıtla
    tccc:

    Yolsuzların şanslı

    0
    0
    yanıtYanıtla
    mustafa32:

    afferim lan sana

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title