Haberler

Brezilya'da Devlet Başkanı Adayını Taşıyan Uçak Düştü

Güncelleme:

Brezilya'da, devlet başkanı adayı Eduardo Campos'un, içinde bulunduğu küçük uçağın düşmesi sonucu hayatını kaybettiği bildirildi.

CAMPOS HAYATINI KAYBETTİ

Folha de S.Paulo sitesinin haberinde, Sao Paulo yakınında Santos kentinde meydana gelen kazada, Brezilya'da devlet başkanlığa aday olan Eduardo Campos'un ve en az bir kişinin daha öldüğü, ilk belirlemelere göre 10 kişinin yaralandığı, yedisinin hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

YERLEŞİM BİRİMLERİNİN BULUNDUĞU BÖLGEYE DÜŞTÜ

Rio de Janeiro'dan sahil kenti Guarujá'ya giden küçük uçağın, Santos'ta yerleşim birimlerinin bulunduğu bölgeye düştüğü kaydedildi.

Santos itfaiyesi yetkilileri, AA muhabirine yaptığı açıklamada, düşen uçağın tipinin, "Cessna 560XL" olduğunu söyledi.

Eduardo Campos'un sözcüsü ise henüz konuyla ilgili açıklama yapmadı.

DEVLET BAŞKANI ADAYIYDI

Brezilya'da Pernambuco eyaletinin eski valisi ve eski Çevre Bakanı olan Campos, Brezilya Sosyalist Partisi'nden devlet başkanı adayıydı. Campos'un, son kamuoyu yoklamalarında yüzde 9 oranında desteği bulunuyordu.

Kaynak: AA / Güncel

Eduardo Campos Sao Paulo Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500

Yorumlar (17)

Ülkücü:

Biride demiş tayyipide geziyle 17 aralıkla indirmeye çalıştılar diye :D israile ilk karşı çıkan amerikan başkanı kenediydi onuda milletin ortasında kafasından indirdiler yani demek istediğim tayyibi indirmek isteseler gezi yada 17 aralıkla uğraşmazlar :)))

10
10
yanıtYanıtla
akıler@hotmail.com:

ecel gelmesse hiçkimse hiçkimseyi öldüremez.RTE ALLAH sana uzun ömür versin.

yanıt0
yanıt0
mefair:

son zamanlarda bu ucakların üst üste düşmesi tesadüfmü acaba

13
0
yanıtYanıtla
çeko:

yahudi ve ABD parmağı var mı araştırmalılar..

9
0
yanıtYanıtla
Amaç Belli:

Amaç Belli Bu İş Kimin Çıkarına Yarıyosa o yapmıştır kısa ve net..

7
0
yanıtYanıtla
Kemal Kılıçdaroğlu:

Bunu yaptıran Recep Tayyip Erdoğandır

5
2
yanıtYanıtla
anti cehalet:

deccal yani illüminati örgütü tüm dünyada sadece kendi kuklalarının iktidarı için gizli katliamlar ve YANILTMALAR yapıyor

7
0
yanıtYanıtla
israile ölüm:

kancik isaril .. elbetde gecmiste yasadigin acilari tekrar tadacaksin .. bosuna lanetlenmedin sen kancik oglu kancik

6
0
yanıtYanıtla
Recep:

BREZILYA MILLETINE HAYIRLI UGURLU OLSUN.

0
5
yanıtYanıtla
...:

Gelişmiş ülkeler, gelişmekte olan ülkelerin yollarına çivi döküyor.. ukrayna, mısır, türkiye, suriye, brezilya, arjantin, yunanistan, bunlar tesadüf mü yoksa gelişmiş ülkeler üstünlüklerini devam ettirmek için fitne fesat çıkarıp gelişmekte olan ülkelerin istikrarını mı bozuyor... biz hala direniyoruz, geziyi atlattık, 17-25 aralık ı atlattık, pkk ile silahlı mücadele bitti, şimdi işid i tepeleme zamanı.. ışid den sonra başka belalarda çıkacaktır, emperyalistler bizi rahat bırakmaz..

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title