Haberler

Brand is You Konferansı'nda İş Dünyası Yaratıcılıkla Buluşuyor

Güncelleme:

Saffron Brand Consultants katkılarıyla bu yıl dördüncüsü düzenlenecek Brand is You Konferansı "Değişimin Ustaları" temasıyla 28 Kasım 2014 tarihinde Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Salonu'nda gerçekleştirilecek.
İş dünyası, sivil toplum kuruluşlarından Başkan, CEO ve üst düzey yöneticilerin yanı sıra, çok sayıda sıra dışı girişimci, sanatçı ve aktiviste ev sahipliği yapacak konferans, tüm yıla yayılan bir dizi yurtiçi ve yurtdışı etkinlik ile geniş bir kitleye seslenecek. Saffron Brand Consultants katkılarıyla gerçekleşecek konferansta, marka ve markalaşma sürecinde değişimin ve farklılaşmanın önemi tartışılacak ve günümüze dair marka serüvenlerinin ve değişimin yarattığı yeniliklerin başarı hikâyeleri paylaşılacak.

28 Kasım'da gerçekleşecek konferans 3 aşama olarak tasarlandı. Buna göre, sabah saatlerinde başlayacak panellerde birçok sektörde alanında uzman yöneticiler 2023 vizyonu ve İstanbul Finans Merkezi ile dünyaya açılan markaları masaya yatıracak. Öğleden sonraki bölümlerde doğuştan global markaların yöneticileri markalaşma serüvenlerini anlatırken "değişimin ustaları" bölümünde ise değişimle fark yaratan ve markalaşma yönünde emin adımlar atan markalar, kendi başarı hikayelerini aktaracak. Ayrıca Türkiye İhracatçılar Meclisi ile birlikte gerçekleştirilen ''Turkey.Discover the Potential'' konseptinin yaratılış hikayesine yer verilecek.

Boğaziçi Üniversitesi'nde 28 Kasım günü gerçekleştirilecek konferansla ilgili bilgi veren Saffron Türkiye ve Orta Asya Direktörü Turgay Adıyaman bu yılki konferansla ilgili; "4 yıldır düzenlediğimiz Brand is You konferansı, özellikle Türkiye markasının ve yurtdışına marka ihraç etme süreçlerinin tartışıldığı günümüzde "marka" olgusuna ışık tutacak nitelikte. Bu yıl konseptimizi "değişimin ustaları" olarak belirledik. Zira bir şeyler değişmeden ve markalar kendilerindeki değişmesi gereken unsurları saptamadan global bir marka olmak maalesef mümkün değil. Biz de bu yıl konferansımızda, değişerek ve gelişerek başarı hikâyelerine imza atan markalara ve onların serüvenlerine yer verdik" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title