Haberler

Brad Pitt Yeni Filmi İçin İmaj Değiştirdi

Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde yeni filminin çekimleri için Paris sokaklarında görüntülenen Brad Pitt, kırlaşmış saçları ve kısacık şortuyla onu gören herkesi şaşırttı.

''War Machine'' filminde ABD'nin Afgan Savaşı sırasında yürüttüğü operasyonlardan sorumlu bir generale hayat veren 52 yaşındaki ünlü oyuncu Brad Pitt'in imajı görenleri şaşırttı.

ÇEKİMLERE YENİDEN BAŞLANDI

Yönetmenliğini 2010 yapımı Animal Kingdom ve 2014 yapımı The Rover ile tanınan David Michod'un üstleneceği War Machine'in konusu Michael Hastings'in Afgan Savaşında yaşanan gerçekleri anlattığı The Operators isimli kitabına dayanıyor. Çekimleri Kasım ayında Berlin'de başlayan War Machine'in daha sonra Abu Dhabi'ye taşınan çekim süreci, Ocak ayında ödül sezonunun başlaması sebebiyle kısa bir süreliğine durdurulmuştu. Brad Pitt'in bu senenin Oscar adayı filmlerinden The Big Short'un yapımcısı olması ve o filmin ödül kampanyasını yürütmesi sebebiyle ara verilen çekimlere geçtiğimiz günlerde yeniden başlandı.

HAYRANLARINI ŞAŞIRTTI

War Machine'in Paris'te yeniden başlayan çekimleri sırasında Brad Pitt'in canlandırdığı karaktere bürünmüş halde sokaklarda koşması ve antrenman yapması onu gören tüm hayranlarını şaşırttı. Oynadığı filmlerde kendi imajıyla oynamayı çok seven ve hatta çoğu zaman da oynamak için tuhaf karakterleri seçen Brad Pitt, görünen o ki yine son derece sıradışı bir karaktere hayat verecek.

SONBAHARDA VİZYONA GİRECEK

Brad Pitt'in yanında Will Poulter, Emory Cohen ve Topher Grace gibi genç aktörlerin yer rol aldığı War Machine'in gelecek senenin ödül sezonunda adından sıkça söz ettirmesi bekleniyor. War Machine için henüz kesin olarak bir vizyon tarihi belirlenmemiş olsa da filmin sonbahar aylarında vizyona girmesi muhtemel gözüküyor.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Brad Pitt Rover Paris Magazin Haberler

500

Yorumlar (2)

ellidokuz:

ne yapak ağlayakmı şimdi.

3
1
yanıtYanıtla
hedef 2023:

Eeee neydek

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title