Haberler

Bozyazılı Öğrenci Yarışmada İkinci Oldu

Mersin Bozyazı Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencisi Fatma Demir, İstanbul’da düzenlenen ‘Mustafa Kemal’i Anlamak 4. Lise Öğrencileri Eser Yarışması’nda ikincilik ödülü aldı.

Mersin Bozyazı Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencisi Fatma Demir, İstanbul'da düzenlenen 'Mustafa Kemal'i Anlamak 4. Lise Öğrencileri Eser Yarışması'nda ikincilik ödülü aldı.

İstanbul Dudullu Organize Sanayi Bölgesi'nin (Dudullu OSB) bu yıl 4.'sünü düzenlediği yarışmaya Mersin, Sinop ve Tekirdağ illerindeki liselerden yaklaşık 100 öğrenci katıldı. Görsel ve Yazınsal olarak iki kategoride yapılan ödüllü 'Mustafa Kemal'i Anlamak' konulu eser yarışmasına katılan Bozyazı Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencisi Fatma Demir, 'Bağımsızlık Meşalesi' isimli eseri ile Yazınsal alanda ikinci oldu. Aynı lisenin öğrencisi Adnan Doğukan Toprak da yarışmada ilk 80 arasına girerek ödül kazandı.

Bozyazı Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Oğuzhan Sakarya eşliğinde İstanbul'a giderek, Dudullu OSB tarafından düzenlenen ödül gecesine katılan Fatma Demir, ödülünü İstanbul Dudullu OSB Yönetim Kurulu Başkanı Murat Önay'dan aldı.

Ödül töreniyle ilgili bilgi veren Demir, düzenlenen gecede sahne alan sanatçı Sertap Erener'in yarışmaya katılan öğrencilere unutamayacakları bir gece yaşattığını, gündüz ise boğaz ve İstanbul turu düzenlendiğini, ömürleri boyunca unutamayacakları güzel anılar yaşadıklarını söyledi. Demir, "Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, önderimiz Mustafa Kemal Atatürk adına düzenlenen bir yarışmada Mustafa Kemal'i anlatarak ödül almak tarifi mümkün olmayan bir duygu. Ömrüm boyunca unutamayacağım bir anı. Böyle güzel bir yarışma düzenleyerek bizlere güzel duygu ve anılar yaşatan, bizlere Atatürk sevgisini aşılayan Dudullu OSB Yönetim Kurulu'na ve başkanına, ayrıca yarışmaya katılmam için beni teşvik eden okul idaresine sonsuz teşekkür ederim" dedi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatma Demir İstanbul Bozyazı Mersin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title