Haberler

Bozyazı Müftülüğü Kermes Açtı

Mersin’in Bozyazı İlçe Müftülüğü, eğitim faaliyetlerine devam eden Kur’an kurslarına ve dar gelirli öğrencilerin ihtiyaçlarını değerlendirme amaçlı kermes düzenledi.

Mersin'in Bozyazı İlçe Müftülüğü, eğitim faaliyetlerine devam eden Kur'an kurslarına ve dar gelirli öğrencilerin ihtiyaçlarını değerlendirme amaçlı kermes düzenledi.

Hayırsever bir işadamına ait binada açılan kermese Bozyazı Kaymakamı Mustafa Erkayıran, ilçe Jandarma Komutanı Savaş Cingöz, ilçe Emniyet Müdürü İsrafil Ergün, İlçe Müftüsü Adem Bebek, AK Parti İlçe Başkanı Celalettin Muz, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı. Müftü Adem Bebek, kermes faaliyetlerinin, adeta bahar şenliğinde gerçekleştiğini, vatandaşların bu etkinliklere oldukça yoğun ilgi gösterdiğini, kurum ve kuruluşların bir kısmının bu etkinlikler sayesinde önceliği eğitim olmak üzere bir takım ihtiyaçlarını kermeslerden elde ettikleri gelirlerle karşıladıklarını söyledi. Bu sayede, vatandaşların gönül zenginliğinin, geleceğin teminatı olan öğrencilere daha iyi imkanlar sunarak eğitime dönüştürüldüğünü belirten Bebek, ilçede 15 Kur'an Kursu bulunduğunu ve beş yüz öğrenciye hizmet verdiklerini, bunların 180'nin yatılı öğrenciler olduğunu ifade etti. Bebek, "Katılımlarından dolayı başta Sayın Kaymakam olmak üzere tüm vatandaşlarımıza, emeği geçen öğrencilerimize ve görevli personelimize teşekkür ederim" dedi.

Bozyazı Kaymakamı Mustafa Erkayıran ise insana yapılan yatırımın en kalıcı ve faydalı yatırım olduğunu, eğitimin herkesin ortak sorumluluğu ve en önemli görevi olduğunu belirtti. Bunun desteklenmesi için yapılan tüm etkinliklerin de takdiri hak ettiğini kaydeden Erkayıran, "İlçe Müftülüğümüzü bu güzel etkinliği gerçekleştirdiği için tebrik eder, emeği ve katkısı olan tüm vatandaşlarıma da sonsuz teşekkür ederim" diye konuştu.

Konuşmaların ardından kermesin açılışı yapıldı. Kermes 17 Nisan'a kadar açık kalacak. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Erkayıran Bozyazı Mersin Bebek Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title