Haberler

Bozyazı'da "İl Öğrenci Meclisi Çalıştayı" Yapılacak

Mersin’in Bozyazı ilçesinde “İl Öğrenci Meclisi Çalıştayı” yapılacak.

Mersin'in Bozyazı ilçesinde "İl Öğrenci Meclisi Çalıştayı" yapılacak. İki gün sürecek çalıştayda öğrencilerin karşılaştıkları sorunlar ve çözüm önerileri ele alınacak.

Milli Eğitim Bakanlığı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin ortak projesi olan "Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri Projesi " kapsamında 13-14 Mart 2014 tarihlerinde Bozyazı Öğretmenevi'nde Mersin İl Öğrenci Meclisi Başkanı Bozyazı Çok Programlı Lisesi Öğrencisi Dolunay Tandoğan başkanlığında gerçekleştirilecek.

Dolunay Tandoğan, yaptığı açıklamada, 13 ilçe öğrenci meclisi başkanının katılacağı çalıştayın birinci oturumunda ilk ve ortaöğretimde okuyan öğrencilerin eğitim-öğretim döneminde karşılaştıkları sorunlar ile ilçe öğrenci meclisi başkanlarının tespit ettikleri ve çözülmesini istedikleri sorunların tartışılacağını söyledi. Çalıştayın ikinci oturumunda ise eğitim-öğretim ortamının iyileştirilmesi, tespit edilen sorunların çözüm önerilerinin ele alınacağını ifade eden Tandoğan, "Oturumlar sonucu, sorunların çözümü için öneriler bir rapor halinde ilgili mercilere sunulacak" dedi.

Bozyazı'ya gelecek olan 13 ilçe öğrenci meclisi başkanı ve rehber öğretmenlerine çalıştaydan arta kalan zaman içerisinde ilçede gezi düzenleyeceklerini belirten Tandoğan, "İlçemiz insanlarının geçim kaynağı olan örtü altı ürünler yerinde gösterilecek, muz sarartma tesisleri gezdirilerek kendilerine çeşitli zahmetler sonucunda ürünlerin nasıl ulaştığı konusunda bilgilendirme yapılacak. Melania Antik Kenti, Softa Kalesi, Arsinoe Antik Kenti gibi tarihi yerlerimizi gezdirerek çalıştaya katılan öğrenci meclisi başkanlarının ilçemizden güzel anılarla dönmeleri için çaba göstereceğiz" diye konuştu.

Tandoğan, İl Öğrenci Meclisi Çalıştayı'nın Bozyazı'da yapılması için kendilerine destek veren Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ile ilçe kaymakamı, il ve ilçe müdürlerine teşekkür etti. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title