Haberler

Bozyazı Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde Mezuniyet Coşkusu

Mersin’in Bozyazı ilçesi Bozyazı Çok Programlı Anadolu Lisesi’nden mezun olan 68 öğrenci, mezuniyet coşkularını, Bozyazı Kaymakamı Suat Yıldız ile birlikte yaşadı.

Mersin'in Bozyazı ilçesi Bozyazı Çok Programlı Anadolu Lisesi'nden mezun olan 68 öğrenci, mezuniyet coşkularını, Bozyazı Kaymakamı Suat Yıldız ile birlikte yaşadı.

Bozyazı Çok Programlı Anadolu Lisesi'nden mezun olan öğrenciler için yemekli ve eğlenceli mezuniyet töreni düzenlendi. Okul bahçesinde gerçekleşen mezuniyet törenine, Bozyazı Kaymakamı Yıldız'ın yanı sıra Bozyazı Belediye Başkan Yardımcısı Birsen Atılkan, eski Genelkurmay 2. Başkanı ve 1. Ordu Komutanı emekli Orgeneral Ergin Saygun, Bozyazı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Mecit, öğretmenler, aileler ve öğrenciler katıldı.

Törende, yemeğin ardından bir konuşma yapan Bozyazı Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Galip Göl, öğrencilerin ve velilerin bugünün haklı gururunu yaşadıklarını belirterek, öğrencileri kutladı. Velilere ve öğretmenlere seslenen Göl, "Emanet olarak aldığımız değerli evlatlarınızı, bir ebeveyn olarak bütün idarecilerim, öğretmenlerim, personelim ile hizmet ederek, onların daha kendinden emin, ne istediğini bilen, hedefleri için cesaretle hareket eden, bilgili, görgülü, vatanını, milletini seven, Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda yaşamayı ve yaşatmayı ülkü edinmiş bireyler olarak, sizlere büyük bir mutluluk ve heyecan içerisinde tekrar takdim ediyorum. Değerli meslektaşlarım, bir anne ve baba şefkati ile kucaklayıp, erdem ve bilgi ile donattığımız bir nesli daha bugün buradan uğurluyoruz. Onlara gösterdiğiniz kılavuzluk ve ilgi için sizlere teşekkür ediyorum" dedi.

Mezun olan öğrencilere de hitap eden Göl, "Okula ilk başladığınız günden bugüne değin eğitildiniz, bilgi ve erdemle donatıldınız, bugün bir mezuniyet yaşıyorsunuz. Biliniz ki, her mezuniyet bir başka basamağın başlangıcıdır. Okul günleriniz, okul anılarına dönüşecektir. Gelecekte başarıyla okulunuzu, bizleri ve ailelerinizi en iyi şekilde temsil edeceğinize olan inancım tamdır. Bütün toplumların ve ulusların umutları, güvenceleri genç nesillerdir. Elbette bizim de geleceğimiz ve güvencemiz sizlersiniz. Bu gerçeği Ulu Önder Atatürk, 'Bütün umudum gençliktedir' diyerek, ülkeyi ve bütün değerlerini gençlere emanet ederek göstermiştir. İnanıyorum ki, sizler de umutları ve güveni boşa çıkarmayacak, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyine çıkaracaksınız" diye konuştu.

Göl, konuşmasının ardından Kaymakam Yıldız ve okula destek sunanlara birer plaket takdim etti. Okul birincisi Merve Yoraz'ın, okul mezuniyet kütüğüne plaketini çakmasıyla devam eden törende, mezun olan öğrencilere başarı belgeleri verildi. Öğrenciler, daha sonra keplerini havai fişek eşliğinde havaya atarak mezuniyet coşkusunu yaşadı. Gece geç saatlere kadar devam eden törende öğrenciler, orkestranın çaldığı müzik eşliğinde aileleri ve öğretmenleriyle birlikte doyasıya eğlendi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Suat Yıldız Bozyazı Mersin Ordu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title