Haberler

Bozüyük'ün 5'inci Mahalle Konağının Temeli Atıldı

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde 5'incisi yapılacak olan Çarşı Mahalle Konağının temeli, düzenlenen törenle atıldı.

Törenin açılışında konuşan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, göreve geldikleri günden bu yana çalışmalarına devam ettiklerini ve edeceklerini söyledi. Başkan Bakıcı, "Bugün burada 5'inci mahalle konağımızın temelini atıyoruz. Biz verdiği sözleri her zaman yerine getiren bir partinin üyeleriyiz. Verdiğimiz sözleri tek tek hayata geçiriyoruz. Bozüyük'te insanlar yıllarca çeşitli safsatalarla oyalanmaya çalışıldı. Bizler 2,5 yıldır Bozüyük'te yapılmayan eksik kalmış ne varsa bu sorunlara el atarak yapmaya çalışıyoruz. Teşkilatımız, meclis üyelerimiz ve ekibimiz ile birlikte bugüne kadar yapılmayanları yapmak bizlere nasip oldu. 3 tane mahalle konağımızı hizmete açtık. Şuanda vatandaşlarımız tarafından kullanılıyor. Daha sonra sentetik sahaları hayata geçirdik. 8 tane sentetik sahamız da hizmete girdi. 9 ve 10'uncu sentetik sahalarımızın inşaatları da bugünlerde başlıyor. Bozüyük'te ilk defa seyir terası yapmak için kolları sıvadık ve Yediler Mahallemiz de hizmete geçiriyoruz. Yıllardır özlemi duyulan üniversite inşaatımız tamamlanma aşamasına geldi. Yeşil alan çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Biz göreve geldiğimiz günden bu yana söylem ve söylentilere aldırış etmeden halka hizmet etmenin hakka hizmet etmek olduğu bilinciyle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu mahalle konağımız ile ilgili olarak mahallelilerimizden gelen talep üzerine hemen harekete geçtik. 620 m2 büyüklüğünde içerisinde kütüphane, kent konseyi odaları, muhtarlık, fitness salonu, mescit ile bay ve bayan abdesthanesinin bulunacağı Çarşı Mahalle Konağımızın temelini atıyoruz. İyi ve sağlıklı günlerde kullanılması temennisiyle inşallah en kısa sürede açılışını gerçekleştirmek ümidiyle hayırlı olsun diyorum" dedi.

"AK PARTİLİ BELEDİYELERDE SEÇİM ODAKLI HİZMET ANLAYIŞI YOKTUR"

Milletvekili Halil Eldemir ise, seçim sürecinin geride bırakıldığını anımsatarak, AK Partili belediyelerin seçim odaklı hizmet anlayışı olmadığını kaydetti. Eldemir, "Bir seçim sürecini geride bıraktık. AK Partili belediyeler veya AK belediyecilik anlayışında seçim odaklı hizmet anlayışı yoktur. Vatandaşımızın ne zaman nerede neye ihtiyacı varsa onu karşılamaktır. Bu eserin seçim öncesinde de temeli atılabilirdi. Bizler ne seçime endeksli ne de seçim sonucuna endeksli iş yapıyoruz. Bu noktada bu konağımızın mahallemize, ilçemize hayırlı olmasını niyaz ediyor, kazasız belasız milletimizin istifadesine sunulmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından kurban kesilerek dualar eşliğinde protokol mensupları ve bağışı yapan arsa sahiplerince 5'inci mahalle konağının temeli atıldı. Temel atma törenine, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Dodurga Belde Belediye Başkanı Selim Tuna, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin, Kent Konseyi Başkanı Muzaffer Tekelioğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri katıldı. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatih Bakıcı Ak Parti Bilecik Bozüyük Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title