Haberler

Bozüyük'ün 4. Sentetik Futbol Sahası Törenle Hizmete Girdi

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde, Bozüyük Belediyesi tarafından Metristepe İlkokulu’nun bahçesinde yapımı tamamlanan sentetik çim yüzeyli futbol sahasının açılış töreni yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, Bozüyük Belediyesi tarafından Metristepe İlkokulu'nun bahçesinde yapımı tamamlanan sentetik çim yüzeyli futbol sahasının açılış töreni yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Açılışı yapılan sentetik çim sahada yapılan ilk dostluk maçı protokolün de katılımıyla oynandı.

Törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, okulları sosyal ortam olarak düşünmediklerini söyledi.

Gümüş konuşmasında, "Biz okulu sosyal bir ortam olarak düşünüyoruz. Bu sosyal ortamda öğrencilerimizin gereksinimi olan hangi ihtiyacı varsa onu da karşılamayı düşünüyoruz. Bu sentetik saha bir çok okulda ve ilçede olabilen ve yapılabilecek bir saha değil. O yüzden Metristepe İlk/ortaokulu öğrencilerimiz çok şanslı. Sizler ve öğrencilerim adına sayın Belediye Başkanımız Fatih Bakıcı'ya huzurunuzda çok teşekkür ediyorum. Bugüne kadar belediyemize eğitim alanında hangi talebimiz gittiyse hiç bir olumsuz yanıt almadık. Bu yüzden tekrar tekrar teşekkürlerimi kendilerine arz ediyorum" dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak ise konuşmasında, yasaklar koyma yerine alternatiflerde üretmek zorunda olduklarını söyledi. Altınkaynak "Hep çocuklarımızdan bilgisayar ile cep telefonları ile oynuyorlar diye şikayet ediyoruz. İşte bu çocuklar artık bu sahalarda top oynayacak. Sayın Belediye Başkanımız Fatih Bakıcı'ya huzurunuzda çok teşekkür ediyorum. Çocukların sizi görünce gösterdiği sevgi ve saygı bu sahaların artacağının bir göstergesidir. Emeğinize ve yüreğinize sağlık. Bu sahalar bizim için önemli. Biz sadece yasaklar koymak yerine alternatiflerde üretmek zorundayız. Hep şikayet ediyoruz; 'çocuklarımız bilgisayar karşısında çok fazla zaman geçiriyor, cep telefonlarıyla oynuyorlar' diye. Bu çocuklar ne yapacak? İşte bu sahalarda oynayacaklar" diyerek başta Belediye Başkan Bakıcı olmak üzere sahanın yapımında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Ardından konuşan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı da 4.'cüsünün açılışını gerçekleştirdikleri bu sentetik sahalardan Zafer İlkokulu ve Saffet Şeker Ortaokulu bahçelerine de yapılacağını ve 2015'in ilk altı ayında 3 okulun bahçesinde daha sentetik saha yapılması için çalışmalar yaptıklarını söyledi. "Bizim için önemli olan eğitimdeki üst seviyeyi daha ileriye taşıyabilmek. Bir öğrencimiz, bir öğretmenimiz, 'biz imkansızlıklar nedeniyle başarısız olduk, çocuklarımızı yetiştiremiyoruz' dememesi için bize gelen tüm taleplerde kapıları sonuna kadar açtık" diyen Başkan Bakıcı konuşmasında son olarak saha ile ilgili olarak "Güle güle kullanın. Dağılsın, bozulsun, biz yine yaparız, ama yeter ki kullanın" dedi.

Yapılan açılışın ardından öğrencilerin ve protokolün katıldığı dostluk maçı oynandı. Törene Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, Garnizon Komutanı Binbaşı Alper Koç, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Belediye Başkan Yardımcıları ve Meclis Üyeleri, AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri Nizamettin Çam ve Oğuz Sertler, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin, Mahalle muhtarları, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatih Bakıcı Bilecik Bozüyük Gümüş Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title