Haberler

Bozüyük Tso İhtiyaç Sahibi Ailelere Gıda Yardımı Yaptı

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) her yıl olduğu gibi bu yıl da bölgesinde yardıma muhtaç insanların yanında olmaya devam etti. Ramazan ayı dolayısıyla oda yönetim kurulunun teklifi üzerine görüşülen ve karara bağlanan gıda paketi yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

Ticaret ve Sanayi Odası tarafından geleneksel hale gelen gıda paketi yardım çalışmaları bu yıl da yapıldı. Oda meclisi üyelerinin bizzat iştirakleri ve ilçede bulunan 9 ayrı mahalle muhtarlığından alınan listeler ile toplam 921 adet yardıma muhtaç aileye ulaştırılmak üzere gıda yardımı yapıldı. Yardım çalışmaları ile ilgili olarak Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent, bu yıl yapılan gıda paketi yardımlarının hemen Ramazan ayının başında hızla ihtiyaç sahiplerine iletildiğini, bu yardım çalışmaları sırasında ihtiyaç sahibi ailelerin bizzat oda meclisi üyeleri ve mahalle muhtarları tarafından titizlikle tespit edildiğini ve buna benzer yardımların önümüzdeki yıllarda da devam edeceğini söyledi. Ramazan ayının dayanışma ve yardımlaşma anlamında çok özel bir yerinin olduğunu belirten Levent, "Rahmet ve bereketin bol olduğu, dayanışma ve kardeşlik duygularının daha yoğun yaşandığı iyiliklere vesile olan Ramazan ayı içerisinde ihtiyaç sahibi ailelere gıda paketi yardımlarımızı ulaştırmış olmaktan mutluluk duyuyoruz" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bilecik Bozüyük Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title