Haberler

Bozüyük'ten Kısa Kısa

Bozüyük SYDV mütevelli heyeti belirlendi.

Bozüyük Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) mütevelli heyeti belirlendi

Alınan bilgiye göre, 12 üyeden oluşan ve Kaymakam Köksal Şakalar'ın başkanlığını yaptığı heyette Belediye Başkanı, Malmüdürü, İlçe Milli Eğitim Müdürü, Müftü, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü, Sağlık Grup Başkanı dışında heyette yer alacak köy ve mahalle muhtarı ile sivili toplum kuruluşu temsilcisi belirlendi.

Buna göre muhtarlar ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri arasında yapılan seçimde, Kovalıca köyü muhtarı İsa Bali Yılmaz, Tekke Mahalle muhtarı İbrahim Barıt ve Sosyal Aile Derneği Başkanı Yusuf Çufakar heyet üyesi oldu.

Bozüyük SYDV mütevelli heyetinin, ayni ve nakdi yardımların yanında, engelli ve yaşlı aylığı, asker maaşı, eşi vefat etmiş maaşı ve gelir testi değerlendirmeleri yaptığı ve her hafta yaptıkları toplantılarda başvuruları değerlendirdikleri öğrenildi.

Öte yandan mütevelli heyetinde yer alacak 2 sivil üyenin, İl Genel Meclisi tarafından belirleneceği kaydedildi.

Mehmet Akif Ersoy'un vefatının 77. yılı

Bilecik Eğitim Derneği Başkanı Muzaffer Tekelioğlu, Mehmet Akif Ersoy'un vefatının 77. yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Tekelioğlu, mesajında, Türk milletine malolan, coşkuyla ve büyük heyecanla söylenilen, ebediyete kadar da söylemeye devam edecek olan İstiklal Marşı'nın yazarı Mehmet Akif Ersoy'un, ne mal, ne mülk, ne şan, ne de şöhret peşinde koşmadığını belirtti.

Hak ve hakikatin savunucusu, milli ve manevi değerlerle yetişmiş, yaşamış ve gençliğe milli ve manevi değerler verme vazifesini hayatı boyunca şiar edinmiş şair ve tefekkür adamı Mehmet Akif Ersoy'u minnetle ve şükranla andıklarını ifade eden Tekelioğlu, mesajında, "O, vatanının bağımsızlığı için mücadele vermiş bir kahramandır. Hayatının evrelerine baktığımızda, yokluklar içinde yaşamış, cenaze merasimi bile üç beş seveniyle yerine getirilmiş değerli şahsiyetin kıymetini daha iyi anladığımız bu günlerde, onun fikir ve düşüncelerini, vatan mücadelesini yetişmekte olan neslimize çok iyi öğretmeliyiz" ifadelerini kullandı. - Bilecik

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Akif Ersoy Köksal Şakalar Bozüyük Müftü Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title