Haberler

Bozüyük'ten Kısa Kısa

Bozüyük Belediyesi'nden öğrencilere ücretsiz eğitim seti

Bozüyük Belediyesi tarafından eğitime destek çalışmaları kapsamında kent genelindeki ilkokulların birinci sınıflarına ücretsiz eğitim seti dağıtıldığı bildirildi.

Belediyeden yapılan açıklamada, Ankara Bilecikliler Dernek Başkanı Üzeyir Yıldırım ile yapılan ikili görüşmeler sonucunda Bozüyük Belediyesine bağışlanan 50 bin lira değerindeki bin 200 eğitim setinin öğrencilere dağıtıldığı kaydedildi.

Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı, Cumhuriyet İlkokulu'nda düzenlenen dağıtım töreninde, en büyük yatırımın, insana yapılan yatırım olduğunu söyledi.

Okuma yazma setlerinin, aileler üzerine bir yük getireceğini düşündükleri için velilere maddi ve manevi anlamda yardımcı olmak amacıyla dağıttıklarını belirten Bakıcı, "Bu setlerin çocuklarımızın başarısına büyük bir katkı sağlayacağına inanıyorum. Eğitim bizim için önemli. Okullarımıza bahçe düzenlemesi, asfaltlama ve kırtasiye konularında elimizden geldiğince yardım ediyoruz ve bu yardımlarımızı sürdüreceğiz. Amacımız birlik ve beraberlik içerisinde çocuklarımıza daha iyi ve daha kaliteli bir eğitim imkanı sunabilmek" dedi.

Bozüyük TSO'dan yatırımcı talep raporu

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından Bozüyük'te faaliyet gösteren firmalar içerisinde yeni yatırım fikri olanlar ile bu konuda arsa ve alan sıkıntısı çeken firmaların görüş, öneri ve taleplerini içeren bir rapor hazırlandığı bildirildi.

TSO Başkanı Buğra Levent, yaptığı yazılı açıklamasında, üyelerden odaya iletilen mevcut Bozüyük Organize Sanayi Bölgesindeki (OSB) arsaların metrekarelerinin büyük olduğu daha küçük alanlarda yatırıma imkan verecek alanların açılması yönündeki taleplerin yönetim kurulu üyeleri ile müzakere edilip değerlendirildiğini kaydetti.

Yapılan görüşmeler sonrasında odaya kayıtlı firmaların yatırım taleplerinin tespit edilmesi yönünde bir çalışma başlatıldığını ve çalışmanın Esnaf ve Sanatkarlar Odasına da iletilerek genişletildiğini belirten Levent, şunları ifade etti:

"Yapılan çalışmalar sonrasında Bozüyük TSO ve Bozüyük Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı 49 firmadan 153 bin 920 metrekare kapalı alan olmak üzere toplam 298 bin 60 metrekare yatırım alanı talebi alınmıştır. Firmalardan gelen yatırım planları, sektörler ve yatırım alanı ihtiyaçlarına ait detaylar bir rapor halinde başta milletvekillerimiz olmak üzere kaymakamlığa ve belediye başkanlığına iletilmiştir. Bu konuda destek ve yeni alternatif yatırım alanları ile mevcut Bozüyük OSB'sinde imar revizyonuna gidilerek daha küçük metrekareler üzerinden yeni yatırım alanlarının açılması talep edilmiştir." - Bilecik

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Türk Bayrağı Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title