Haberler

Bozüyük'teki Yüksekokul Öğrencileri İçin Dolmuş Seferleri Arttırılıyor

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Bozüyük Meslek Yüksekokulu bünyesindeki 745 öğrencinin Yeşilkent Mahallesi’ndeki yeni binasına taşınmasıyla birlikte Pazartesi gününden itibaren dolmuş sefer sayıları da arttırılıyor.

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Bozüyük Meslek Yüksekokulu bünyesindeki 745 öğrencinin Yeşilkent Mahallesi'ndeki yeni binasına taşınmasıyla birlikte Pazartesi gününden itibaren dolmuş sefer sayıları da arttırılıyor.

Minibüsçüler Derneği Başkanı Köksal Gacır, yüksekokul öğrencilerinin ders giriş ve çıkış saatlerinde sıkıntı yaşamamaları için dolmuş sefer sayılarını arttırdıklarını söyledi. Gacır yaptığı açıklamada, "Yüksekokulumuzun Yeşilkent'teki yeni binasına taşınmasıyla birlikte Pazartesi gününden itibaren 4 nolu hattımızda özellikle sabah ve akşam saatlerinde büyük bir yoğunluk olacak. Biz de dernek olarak öğrencilerimizin yeni okullarına ulaşımı noktasında üzerimize düşen görevi yerine getirmeye çalışacağız. Pazartesi gününden itibaren öğrencilerimizin 09.00 il 10.00 arasında ki ders giriş saatlerinde ve 16.00 ile 18.00 arasındaki çıkış saatlerinde 4 nolu Yeşilkent hattındaki sefer sayımızı 4 dakikada bir olmak üzere arttıracağız" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yeşilkent Bilecik Bozüyük Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title