Haberler

Bozüyük'teki Parklarda Sonbahar Güzelliği

Bozüyük’te sayıları hızla artan yeşil alan ve parklar yürütülen çalışmalarla sonbahar mevsiminde de güzel görüntülere kavuşturuluyor.

Bozüyük'te sayıları hızla artan yeşil alan ve parklar yürütülen çalışmalarla sonbahar mevsiminde de güzel görüntülere kavuşturuluyor.

Bozüyük Belediyesi ekipleri, geride kalan yaz mevsiminin ardından güz mevsiminde de çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Yeşil alan ve parkların daha temiz ve bakımlı bir görünüm kazanması için kolları sıvayan belediye ekipleri, ilçe genelinde bulunan yeşil alan ve parklarda bakım, budama, yabani ot alımı, çapalama, ilaçlama, gübreleme, temizlik, sulama gibi birçok çalışmaya imza atıyor. Yeşil alan ve parklarda ekipler sonbahar mevsimi ile birlikte uzayan yabani otların biçilmesi ile birlikte mıntıka temizliği de yaparak yol kenarı ve kaldırımlarda bulunan yabani otları temizliyor, yeşil alanlardaki uzayan çimleri de keserek alanların görünümünü değiştiriyor. Belediye ekipleri, hava durumu ve günün gelişen ve değişen koşullarına göre mesai mevhumu gözetmeden çalışmalarını şekillendirirken sonbahar mevsiminin gelmesi ile birlikte ağaç dallarından savrularak yerlere dökülen sararan yaprakların temizliğini de gerçekleştiriyor. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bozüyük Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title