Haberler

Bozüyük'te Yılın Şoförü Ödüllendirildi

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde, Karayolu ve Trafik Güvenliği Haftası nedeniyle düzenlenen etkinlikler kapsamında yılın şoförü ödüllendirildi.

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, Karayolu ve Trafik Güvenliği Haftası nedeniyle düzenlenen etkinlikler kapsamında yılın şoförü ödüllendirildi. Bu yılki değerlendirmeler sonunda yılın şoförü taksi sürücüsü Ahmet Gökşin oldu.

İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlenen program ile yılın şoförüne ödülleri verildi. Programda konuşan İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner, trafikte kurallara uyarak, hoşgörü ve sabırlı olmak gerektiğini söyledi. Güner, "Kazalar nedeniyle maddi ve manevi kayıplar oluşuyor. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Trafik kurallarına uymak kendi sağlığımız için çok önemli. Bu konuda bütün kurumların ve insanların kendine pay çıkarıp sorumluluk yüklenmesi gerekiyor. Bu eğitim çocukluktan ve anaokulundan başlaması gerekiyor. Bu yılda Karayolu ve Trafik Güvenliği Haftası etkinlikleri kapsamında kurallara riayet ederek yılın şoförü olmaya hak kazanan Ahmet Gökşin kardeşimizi kutluyor, kazasız ve cezasız hayırlı yolculuklar diliyorum" dedi.

Ardından yılın şoförü Gökşin'e plaket ve çeşitli hediyeler verildi. Program, hatıra fotoğrafı çekinilmesi ile sona erdi.

Programa, İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner, Trafik Tescil ve Denetme Büro Amiri Başkomiser Ercan Karataş ve Bozüyük Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Vekili Mustafa Bayrak ile yılın şoförü seçilen Ahmet Gökşin katıldı. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bilecik Bozüyük Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title