Haberler

Bozüyük'te Sihirli Eller Projesi

Güncelleme:

Bozüyük Engelliler Dayanışma Derneği, Belediye ve Halk Eğitim Merkezi iş birliğinde yürütülen "Sihirli eller" projesi kapsamında takı tasarım sergisi açıldı.

Halk Eğitim Merkezi'ndeki açılışa, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Celalettin Tospatlı, Bozüyük Engelliler Dayanışma Derneği İsmail Çelik ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile üyeler katıldı.

Bakıcı, engelli bireylerin el emeklerinin yer aldığı serginin, engellilerin neleri başarabileceğinin göstergesi olduğunu söyledi.

Tospatlı da engelliler konusunda sınırlarının olmadığını belirterek, "Engelliler konusunda bir kişi bile olsa, evinden dahi çıkamasa ona usta öğretici görevlendirebiliriz. Engellilerin aktif hale gelmesi en büyük arzumuz. Bu konuda herkesin empati yapması lazım. Çünkü bizde vatandaş olarak engelli adayıyız" dedi.

Dernek Başkanı Çelik ise dernek tarafından yürütülen projeler hakkında bilgi vererek, belediyenin ve Halk Eğitim Merkezi'nin derneğe her konuda destek olduğunu bildirdi.

Konuşmaların ardından serginin açılışı yapıldı. Sergi, 3 gün açık kalacak.

Kaynak: AA / Yerel

Celalettin Tospatlı Fatih Bakıcı İsmail Çelik Bozüyük Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title