Haberler

Bozüyük'te Seyir Terası Sahurda da Hizmette

Bozüyük Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve Bozüyük’ün eşsiz manzarası eşliğinde misafirlerini ağırlayan Şehit Mustafa Özdemir Seyir Terası, Ramazan ayı boyunca sahurda da Bozüyük’lü ziyaretçilerine hizmet verecek.

Bozüyük Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve Bozüyük'ün eşsiz manzarası eşliğinde misafirlerini ağırlayan Şehit Mustafa Özdemir Seyir Terası, Ramazan ayı boyunca sahurda da Bozüyük'lü ziyaretçilerine hizmet verecek.

Gün içerisinde İftar saati de dahil olmak üzere öğle saatlerinden itibaren sahura kadar açık olacak seyir terası; konuklar için hazırlanan seçkin kahvaltı menüleri ile sahurunu seyir terasında yapmak isteyen vatandaşlara hizmet verecek. Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'nın seçim vaatleri arasında yer alan, Yediler Mahallesi'ne yapılan ve Bozüyük'ün şehir manzarasına hakim ilk Seyir Terası olan Şehit Mustafa Özdemir Seyir Terası; Belediye İktisadi ve Sosyal Tesisler İşletmesi tarafından işletmeye açılmıştı. Açıldığı günden itibaren yoğun ilgi gören Seyir Terası zengin menüsü ile en ekonomik koşullarda hizmet vererek, vatandaşların 3 öğün karınlarını doyurabilecekleri hem de Bozüyük manzarasını izleyebilecekleri modern ve güzel bir mekan olarak Bozüyüklülerin vazgeçilmezleri arasındaki yerini aldı.

Fiyatları, kalitesi ve son derece güzel manzarası ile her zaman güler yüzlü hizmetin sunulduğu seyir terasına gelen ziyaretçiler beğenilerini ifade ederek "ilçemizin ilk seyir terası herkesin gelip görmesi gereken güzel bir mekan olmuş. Yapımında emeği geçen Başta Belediye Başkanımız Fatih Bakıcı olmak üzere herkese teşekkür ederiz" dediler. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Özdemir Fatih Bakıcı Bozüyük Yerel Haberler

title