Haberler

Bozüyük'te Safiye Soyman ve Faik Öztürk Rüzgarı Esti

Bozüyük Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen programda sahne alan ekranların sevilen ikilisi Safiye Soyman ve Faik Öztürk, Bozüyüklü hayranlarıyla buluştu.

Bozüyük Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen programda sahne alan ekranların sevilen ikilisi Safiye Soyman ve Faik Öztürk, Bozüyüklü hayranlarıyla buluştu.

Bozüyük Belediyesi Düğün Salonu'nda yapılan Kadınlar Günü Programı'na Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, eşi Emine Bakıcı ve Belediye Başkan Yardımcıları katılırken salon, Bozüyüklü hanımlarla doldu taştı. Programda ilk olarak sahneye çıkan Faik Öztürk sevilen türkülerini Bozüyüklü hanımlar için seslendirdi. Ardından sevilen Türk Sanat Müziği sanatçısı Safiye Soyman sahne alarak birbirinden değerli eserlerini kadınlar için seslendirdi. Ekranların sevilen ikilisi öncelikle hanımların Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayarak, onlara sağlık ve mutluluk dilediler. Programı beğeni ile izleyen hanımlar hep bir ağızdan coşkuyla şarkılara eşlik ettiler, ikilinin yaptığı esprilere gülerek stres attılar.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, ikiliye çiçek ve plaket takdim ederek kısa bir konuşma yaptı. Konuşmasında "Başımızın tacı olan tüm hanımlarımızın Dünya Kadınlar günü kutlu olsun" diyen Başkan Bakıcı "Kendileri artık Bozüyük'e yatırım yapmaya başladılar. Faik Bey'le ilk kez işyeri açılışı ile ilgili Belediyemize geldiğinde tanıştık. Daha sonra bürokratlarla birlikte kendisini ziyaret ettik. Burada ona tek bir şey söyledim. Bizim için çok değerli olan hanımlarımız için yani kadınlar gününde bir program yapar mısınız? dedim. O da bir kelime dahi etmeden, 1 TL bile almadan burada sizlerin huzuruna geldi. Bize vermiş olduğu destekten, bu organizasyonda bize sağladığı imkandan dolayı belediye ve siz halkım adına onlara çok teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun" dedi.

Programda ayrıca Bozüyük Belediyesi "Kuruluştan Kurtuluşa Halk Oyunları Topluluğu" bayanlardan oluşan ekibi sahne alarak Anadolu'nun çeşitli yörelerine ait oyunlar sergiledi. İlk kez sahne alan halk oyunları ekibi beğeni ile izlendi. Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'nın eşi Emine Bakıcı halk dansları topluluğuna güzel gösterileri için teşekkür ederek çiçek takdim etti. Program çıkışında tüm hanımlara karanfil hediye edildi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Safiye Soyman Fatih Bakıcı Bozüyük Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title