Haberler

Bozüyük'te Öğrenci Yurdu Yararına Kermes Açıldı

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Eğitim ve Sanata Yardım Derneği bünyesinde faaliyet gösteren Bozüyük Yıldız Öğrenci Yurdu yararına kermes açıldı.

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Eğitim ve Sanata Yardım Derneği bünyesinde faaliyet gösteren Bozüyük Yıldız Öğrenci Yurdu yararına kermes açıldı.

Kermes hakkında bilgi veren Yıldız Öğrenci Yurdu Müdürü Arif Büker, 31 Mayıs'a kadar sürecek kermes gelirinin öğrenciler yararına değerlendirileceğinden bahsetti. Büker, "Kermesimiz binlerce hayırseverin katkılarıyla hazırlanmış olup, el emeği, göz nuru nadide eşyalarla ve her çeşit yiyecekten oluşmuş olup, elde edilecek gelirler talebelerimizin yararına değerlendirilecektir. Kermesimiz 25 Mayıs-31 Mayıs tarihleri arasında halkımızın hizmetine açık kalacaktır. Tüm halkımızı kermesimizi ziyaret etmeye davet ediyoruz. Hem alışveriş yapıp ihtiyaçlarını karşılayabilir, hem de geleceğimizin teminatı olan talebelerimize yardım sağlayabilirler. Kermesimizin açılışına katılan büyüklerimize teşekkür ederim" dedi.

Açılış öncesinde bir konuşma yapan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, kermesin durumu olmayan öğrencilere bir nebze olsun yardım sağlayacağı için duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Böylesine anlamlı bir yardım faaliyeti içinde bulunarak emek harcayan herkese teşekkür eden Başkan Bakıcı, kermesin hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. Başkan Bakıcı'nın konuşmasının ardından Bozüyük ilçe müftüsü Selami Bağcı tarafından dualar edildi. Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve hazır bulunanlar tarafından kermesin açılışı yapıldı. El emeği göz nuru el işleri ve çeşitli kıyafetlerin satışa sunulduğu kermesi gezen Başkan Bakıcı, kermes hakkında bilgi alarak stant görevlilerine kolaylıklar diledi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatih Bakıcı Bilecik Bozüyük Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title