Haberler

Bozüyük'te Mobese Kameralarına Yansıyan Kazalar

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu meydana gelen trafik kazaları saniye saniye Mobesa kameralarına yansıdı.

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu meydana gelen trafik kazaları saniye saniye Mobesa kameralarına yansıdı.

Görüntülerde ilk olarak, Çevre Yolu Çortuk kavşağında meydana gelen kazada, Yediler mahallesine işçi almak için giden servis ile kavşağa kontrolsüz çıkış yapan bir kamyonun çarpışması yer alıyor. Kazada işçi servisi devrilirken, şoförü kazadan yaralı olarak kurtuluyor. İlçe merkezi Çınar Taksi kavşağında meydana gelen bir diğer trafik kazası ise, yine aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu meydana geliyor. İlçe merkezine gelmekte olan aşırı hızlı motosiklet, kavşaktan dönüş yapmakta olan kamyonete çarpıyor. Kazada motosiklet sürücüsü ağır yaralanarak her iki ayağı da kırılıyor. Yeşilkent kavşağında meydana gelen ve ehliyetsiz bir sürücünün karıştığı kazada da, kural ihlali yapan ehliyetsiz sürücü kavşaktan karşıya geçmeye çalışan otomobil ile çarpışıyor.

İlçenin çeşitli kavşaklarında aşırı hız, dikkatsizlik ve kural hatası sonucu meydana gelen diğer kazalarda ise can kaybı yaşanmazken maddi hasar meydana geliyor. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bilecik Bozüyük Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title