Haberler

Bozüyük'te Korkunç Kaza; 1'i Ağır 6 Yaralı

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1’i ağır 6 kişi yaralandı.

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1'i ağır 6 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Bozüyük Çevre Yolu'nda meydana gelen trafik kazasında, Şeref Fiyci (65) idaresindeki 06 AP 1686 plakalı otomobil, iddialara göre aşırı hız ve dikkatsizlik sebebi ile sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki beton bariyerleri aşarak yoldan çıkarak devrildi. Korkunç kazada otomobil içerisinde yolcu olarak bulunan ve araç içinde sıkışan Nilüfer Nayman (38), itfaiye ekipleri tarafından güçlükle kurtarıldı. Diğer yolcular Fatma Fiyci (56), Merve Fiyci (16), Sıla Nayman (2) ve Sinem Nayman (12) yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen 112 acil servis ekiplerince Bozüyük Devlet Hastanesine kaldırıldı. Araca sıkışan Nilüfer Nayman'ın hayati tehlikesinin olduğu, diğer yaralıların ise sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Kaza ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Nilüfer Nayman'ın küçük kızlarının sağlık görevlilerine 'Ne olur annemizi kurtarın' şeklindeki haykırışları yürekleri dağladı. Kazayı küçük sırıklarla atlatan 2 yaşındaki minik Sıla'ya sağlık ekipleri sahip çıktı. İlçe Emniyet Müdürlüğü polis ekipleri ve 112 Acil Sağlık ekipleri yaralıları kurtarmak için büyük çaba sarf etti. İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner kaza yerine gelerek incelemelerde bulundu. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bilecik Bozüyük Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title