Haberler

Bozüyük'te 'Kampüste Hayat Var' Projesi

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ile Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzaladığı protokolle yürütülen 'Kampüste hayat var' projesi kapsamında özel eğitime gereksinimli öğrenciler ile ailelerine yemek verildi.

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ile Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzaladığı protokolle yürütülen 'Kampüste hayat var' projesi kapsamında özel eğitime gereksinimli öğrenciler ile ailelerine yemek verildi.

Programda ilk olarak Proje Koordinatörü Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Raif Zileli, projenin tanıtımını yaparak bugüne kadar yaptıkları çalışmalardan bahsetti.

Ardından Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Bozüyük Yüksekokulu Müdürü Murat Yurdakul bir konuşma yaptı. Yurdakul, özel eğitime gereksinimli öğrencilerin ailelerine seslenerek hayatta verdikleri bu büyük imtihanda her zaman yanlarında olduklarını söyledi. Yurdakul konuşmasında, "Üniversitemiz için gerçekten önemli bir proje. Hem Bilecik hem de Bozüyük ayağında yürüttüğümüz faaliyetler sonucunda çok güzel dönütler alıyorduk. Üniversite öğrencilerimiz ile özel eğitime ihtiyaç duyan öğrencileri bir araya getirmekten büyük mutluluk duyuyorduk. Bir üniversite demek sadece bilimsel faaliyetleri yönetmek değil aynı zamanda bulunduğu ile, ilçeye kendi coğrafyasına katkı sağlamak demektir. Bu anlamda Bilecik Üniversitesi sorumluluklarını yerine getirmekten mutluluk duyuyor. Sizlerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Burada bulunan katılımcı ailelerimize özellikle teşekkür etmek istiyorum. Çünkü onların bizim gönlümüzün en güzel yerinde en büyük yerine sahipler. Biz onların her zaman yanındayız. Sadece üniversitemiz değil devletin bütün kurumları bir ihtiyaç duyduğunuzda size katkı vermekten mutluluk duyuyor. Hayat bir imtihan. Bu en büyük imtihanı sabrınızla, yüreğinizin genişliği ile bu çocuklarımıza sahip çıkarak sizler veriyorsunuz. Bizler bu imtihanın yanında sizlerin yanınızdayız." dedi.

Programa, Kaymakam Köksal Şakalar, Garnizon Komutanı Binbaşı Alper Koç, Bozüyük Yüksekokul Müdürü Murat Yurdakul, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Mehpare Togay Argan, İlçe Spor Müdürü Erol Dübek, özel eğitime gereksinimli öğrenciler ile aileleri katıldı. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bilecik Bozüyük Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title