Haberler

Bozüyük'te "Fatıh Projesı" Kapsamında Tablet Bılgısayar Dağıtıldı

Bilecik’in Bozüyük ilçesi Mustafa Şeker Anadolu Lisesi’nde Fatih Projesi kapsamında 9'ncu sınıfta eğitim gören 68 öğrenci ile 20 öğretmene tablet bilgisayar dağıtıldı.

Bilecik'in Bozüyük ilçesi Mustafa Şeker Anadolu Lisesi'nde Fatih Projesi kapsamında 9'ncu sınıfta eğitim gören 68 öğrenci ile 20 öğretmene tablet bilgisayar dağıtıldı.tablet dağıtım töreni düzenlendi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hanifi Başıbüyük, törende yaptığı açıklamada, "Fatih Projesi; eğitim öğretimde fırsat eşitliğini sağlamak ve okullarımızdaki teknolojiyi iyileştirmek amacıyla bilgi ve teknoloji araçlarının öğrenme ve öğretme sürecinde daha fazla duyu organına hitap edecek şekilde derslerde etkin kullanım için hazırlanmış projedir. Bu proje kapsamında Türkiye genelinde eş zamanlı olarak okulumuzda 9. sınıf öğrencilerimize 68 adet ve öğretmenlerimize 24 adet tablet dağıtımı gerçekleştirilmiştir. Bilecik genelinde 2014 yılı ilk tablet dağıtımı okulumuz Bozüyük Mustafa Şeker Anadolu Lisesi'nde gerçekleşmiştir" dedi.

Tablet dağıtım törenine, Vali Yardımcısı Süleyman Deniz, Kaymakam Köksal Şakalar, İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Şişman, Bozüyük Belediye Başkan V. Fatih Bakıcı, İlçe Müftüsü Burhan Çakır ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hanifi Başıbüyük, İlçe Milli Eğitim Şube müdürleri Ahmet Kara ve Feyyaz Bulutlar, Okul Müdürü Ayhan Pınar ve öğrenciler katıldı. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bilecik Bozüyük Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title