Haberler

Bozüyük'te Engelliler Derneği'nin Yeni Hizmet Binası Açıldı

Bilecik’in Bozüyük ilçesindeki Engelliler Dayanışma Derneği’nin yeni hizmet binası düzenlenen törenle açıldı.

Bilecik'in Bozüyük ilçesindeki Engelliler Dayanışma Derneği'nin yeni hizmet binası düzenlenen törenle açıldı.

Bozüyük Belediyesi tarafından Engelliler Derneğine tahsis edilen ve Kasımpaşa Mahallesi Köteşliler Caddesi'nde bulunan hizmet binasının açılışı protokol mensupları ve vatandaşların yoğun katımıyla gerçekleştirildi. Programda ilk olarak konuşan Dernek Başkanı İsmail Çelik, yeni hizmet binasını kendilerine kazandıran Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'ya teşekkür etti. Dernek Başkanı İsmail Çelik, "Belediye Başkanımız Fatih Bakıcı'ya bizlere gösterdiği duyarlılıktan dolayı çok teşekkür ediyorum. Kendisi belediyenin imkanları çerçevesinde her zaman bizlere destek olmuştur. Çoğu zaman da hiç tereddüt etmeden kendi cebinden bizlere katkı sağlamıştır. Engellilerimiz ile ailelerini bir bütün halinde görerek onları sosyal hayata, topluma kazandırmaya çalıyoruz. 3 yıl önce 5 kişi ile başladığımız faaliyetlerimize şu anda 45 kişi katılıyor. Belediye başkanımız ve sizlerin desteği ile çok daha güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum ve desteklerinizi bekliyorum. İmkanı olan herkesin maddi ve manevi desteğini bekliyorum. Bu hizmet binamızı bize kazandıran Belediye Başkanımız Fatih Bakıcı'ya tekrar teşekkür ediyorum."

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ise, göreve geldiği günden bu yana hiçbir siyasi beklenti içerisinde olmaksızın engelliler derneğine bütün kapılarını açtığını söyledi. Başkan Bakıcı,"Şehrin meydanında bütün engelli kardeşlerimizin rahatça ulaşabilecekleri bir alanda vatandaşlarımız ile iç içe olsun istedik. Göreve geldiğimiz günden bu yana hiçbir siyasi beklenti içerisinde olmaksızın derneğimize bütün kapılarımızı açtık. Dernek Başkanımızın arzuladığı projeleri hep birlikte hayata geçirelim istedik. Hepimizin bir engelli adayı olduğu düşüncesi ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bir proje yaparken belediye olarak engellilerimize uyumlu halde yapılması için gayret sarf ediyoruz. İnşallah engelli yaşam merkezimizi de hayata geçirip tüm engellilerimizin rahat bir şekilde yaşamaları ve hayata yeniden tutunmalarını sağlayacağız. Engelliler Derneğimize sadece belediyemizin değil, her kesimden vatandaşlarımızın, kurum ve kuruluşlarımızın sahip çıkması gerekiyor. Sadece seçim zamanlarında değil her an her zaman engelliler derneğimize sahip çıkalım. Ben bana verilen görev süresi boyunca elimden gelen desteği vereceğim. İnşallah böyle güzel toplulukları böyle güzel hizmetlerde bir arada görmek dileğiyle yeni hizmet binamızın hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Dernek Başkanı İsmail Çelik ve protokol mensuplarının katılımıyla dernek hizmet binasının açılışı yapıldı. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Çelik Fatih Bakıcı Bilecik Bozüyük Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title