Haberler

Bozüyük'te Eğitim Adına Dev Proje

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde 100'üncü yılında Çanakkale ruhunu yeniden yaşatmak adına İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Belediye Başkanlığı ve bazı seyahat kooperatifleri tarafından dev bir projeye imza atıldı.

Proje kapsamında ilçe genelinde eğitim gören 8 bin 436 ortaokul ve lise öğrencisi Çanakkale Zaferinin konu edildiği 'Son Mektup' filmiyle buluşturulacak. Eskişehir Espark Cinemaximum sinemalarında sahnelenen film için Bozüyük Belediyesi ve seyahat kooperatifleri, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ulaşım desteği sağlayacak.

Bozüyük Fen Lisesi konferans salonunda imzalanan protokole Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş ve 2, 4 ve 6 Nolu seyahat kooperatifleri adına 2 Nolu Öz Bozüyük Seyahat Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Mustafa Bayrak imza attı. Protokol imza töreninde ilçe milli eğitim şube müdürleri ve okul müdürleri de hazır bulundu.

Törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, projeye destek olan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve seyahat kooperatifleri adına Mustafa Bayrak'a teşekkür etti.

Saffet Şeker İlkokulu Müdürü Ensar Külekçi tarafından Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'ya, Atatürk İlk/Ortaokulu Müdürü Yusuf Cengiz Yarengümeli tarafından da Kooperatif Başkanı Mustafa Bayrak'a İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü adına hediyeleri verildi.

Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, eğitim söz konusu olduğunda imkanlar çerçevesinde her zaman hizmete hazır olduklarını söyledi. Bakıcı, belediye otobüsleri ile 23 Mart ve 5 Mayıs tarihleri arasında projeye ulaşım desteği sağlanacağını, ayrıca proje kapsamında sinema ücretini karşılayamayacak durumda olan öğrencilerin ücretlerinin de yine belediye tarafından karşılanacağını söyledi. Fatih Bakıcı, projeye katkı sağlayanlara teşekkür etti.

Mustafa Bayrak ise, 4 Nolu Bozüyük Tur, 6 Nolu Bozüyük Seyahat ve 2 Nolu Öz Bozüyük Seyahat Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi olarak 23 Mart ve 05 Mayıs tarihleri arasında 110 araç ile projeye destek vereceklerini söyledi.

İlgili kurum ve seyahat yetkililerince protokolün imzalanması ile tören sona erdi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Çanakkale Bilecik Bozüyük Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title