Haberler

Bozüyük'te Demokrasi Nöbetine Milletvekili Desteği

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde, 15 Temmuz’da yapılan darbe girişiminin ardından demokrasi nöbetine ara vermeden devam edilirken, dün akşamki nöbete AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir de katıldı.

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, 15 Temmuz'da yapılan darbe girişiminin ardından demokrasi nöbetine ara vermeden devam edilirken, dün akşamki nöbete AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir de katıldı.

Bozüyük Belediyesi tarafından şehit olan güvenlik güçleri ve vatandaşlar için dün akşam Cumhuriyet Meydanı'nda organize edilen programa, AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, İlçe Garnizon Komutanı Binbaşı Alper Koç, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner, belediye başkan yardımcıları, AK Parti Belediye Meclis üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin, AK Parti İl Genel Meclis üyesi Nizamettin Çam ve vatandaşlar katıldı. Türk Tasavvuf Müziği'nin örneklerinden eserler seslendirip Kuran-ı Kerim okuya Osman Vahit Özdal'a binlerce vatandaş eşlik ederken, yapılan duada programa katılanlar demokrasi şehitleri, vatan ve milletin bekası için dua etti.

Gecede vatandaşlara hitaben bir konuşma yapan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, "Bizler ilk akşamdan beri şehitlerimizi yad edebilmek için hassasiyetle karşınızda duruyoruz. Gülüp oynamak değil, gün; birlik ve beraberlik günü deyip, burada şehitlerimizi edebimizle adabımızla anmak için toplanıyoruz. Allah bize böyle günleri ve böyle acıları bir daha yaşatmasın. Darbe girişimi sırasında yaşananlar ile ilgili olarak her gün farklı bir video karşımıza çıkıyor. Yaşanmış acı olayları gösteriyor. Gerçek askerlerimizin gerçek polislerimizin nasıl vurulduğunu, nasıl katledildiğini görüyoruz. Boğaz köprüsünün en üstüne kilometrelerce uzaktan insanları vurabilecek şekilde bir terörist dikiliyor ve nokta atışı ile oraya gelen vatandaşlarımızı tek tek vuruyor. Üzülmemek, bela okumamak elde değil. Bu yüzden buraya kadar geliyorsunuz, bizleri yalnız bırakmıyorsunuz, Allah sizlerden razı olsun. Önemli olan birlik ve beraberliğimiz" dedi.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, daha sonra alanda bulunan tüm demokrasi bekçileri ile görüşerek sohbet etti. Başkan Bakıcı, gecenin ilerleyen dakikalarında Garnizon Komutanı Binbaşı Alper Koç ile birlikte demokrasi nöbetçisi Bozüyüklülere sıcak çorba ikram etti. Bozüyük Belediyesi tarafından gece boyunca sıcak çorba ikramı devam ederken, katılımcılara ayrıca ücretsiz olarak çay ve simit ikramı da yapıldı. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Halil Eldemir AK Parti Bilecik Bozüyük Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
title