Haberler

Bozüyük'te Büyük Buluşma Gecesi Düzenlendi

Güncelleme:

Bozüyük Pazaryerililer Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği, Büyük Buluşma gecesi düzenledi.

Bozüyük Pazaryerililer Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneğince "Büyük buluşma" gecesi düzenlendi.

Bozüyük'te bir otelde gerçekleştirilen gecede, MHP Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Bursa, Eskişehir ve Bozüyük Pazaryerililer Dernekleri, siyasi parti ve sivil toplum temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Şeker, burada yaptığı konuşmada, kendisinin Pazaryeri "Pazarcık"ın eniştesi olduğunu ifade ederek, Pazaryeri'nin kendisinde ayrı bir yerinin bulunduğunu ve böyle bir gecede olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Yalçın da Pazarcıklı olmanın ayrıcalık sayıldığını belirterek, "Pazarcıklılar gelenek, göreneklerine ve devletine bağlı, bulundukları her yerde o yerin düzenine ayak uydurmak. Pazaryeri ilçesini dışarıda iyi bir şekilde temsil eden Bursa, Kestel, Bozüyük ve yeni kurulum aşamasında olan Eskişehir Pazarcıklılar Dernek Başkanlarına, derneklerimize destek veren belediye başkanlarımıza ve bürokratlarımıza teşekkür ediyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin" ifadesinde bulundu.

Bakıcı ise Bozüyük ilçesinde kalabalık bir toplumu temsil eden derneğin bulunmasından memnun olduğunu söyledi.

Bozüyük Pazaryeliler Dernek Başkanı Ali Şahinoğlu, 1 yıl önce kurdukları derneğin büyüdüğünü ve din, dil, ırk, siyasi görüş farkı gözetmeden herkesi kucaklayarak bu günlere geldiklerini ifade etti.

Etkinlik, Bozüyük Türk Halk Müziği ekibi ile Pazaryerili yerel sanatçıların türkülerini seslendirmesi, Yörüklerin yöresel halk oyunları gösterisi ve geleneksek damat haklama eğlencesi canlandırılmasıyla sona erdi.

Kaynak: AA / Yerel

Muzaffer Yalçın Fatih Bakıcı Pazaryeri Bozüyük Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title