Haberler

Bozüyük'te Büro Memur Sen'in Veda Yemeği

Büro Memur Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan, Bozüyük’te düzenlenen bir veda yemeğinde, çevre il ve ilçelerdeki sendik ve iş yeri temsilcileri ile bir araya geldi.

Büro Memur Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan, Bozüyük'te düzenlenen bir veda yemeğinde, çevre il ve ilçelerdeki sendik ve iş yeri temsilcileri ile bir araya geldi.

Bilecik'in Bozüyük ilçesindeki Sosyal Güvenlik Merkezinde görev yapan Şef Celalettin Ateş'in, Pamukova Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürlüğüne atanması nedeniyle veda yemeği düzenlendi. Yemekte bir konuşma yapan Büro Memur Sen İl Başkanı Mustafa Akış, bu yemeği veda değil vefa yemeği olarak değerlendirdiklerini belirtti. Tayini çıkan Ateş'in Pamukova Sosyal Güvenlik Merkezine müdür olarak atanmasından mutlu olduklarını belirten Akış, "Celalettin abi gibi bir abimizi, arkadaşımızı, dava arkadaşımızın aramızdan ayrılışı nedeniyle üzülüyoruz. İnşallah bu ayrılış uzun sürmez ve en kısa sürede Bilecik ilimize tekrar gelir. Sendikal mücadele biliyorsunuz, cefalı, yolları engin ve zorlu olan uzun soluklu bir mücadeledir. Biz bu mücadelede birçok arkadaşımıza göre yeniyiz. Lakin bu yeni olmamızın dezavantajını daha çok çalışarak kapatmayı düşünüyoruz. Bu çerçevede Bilecik'te ilçe temsilcilerimizden iş yeri temsilcilerimize kadar bütün arkadaşlarıma bize destek oldukları için çok teşekkür ediyorum. Bilhassa Genel Başkanımız ve genel başkan yardımcılarımıza bugüne kadar Bilecik şubesine vermiş oldukları katkılardan dolayı çok teşekkür ediyorum. Çevremizdeki tüm il şube başkanlarımıza da teşekkür ediyorum. Bundan sonra daha azim ve gayretle sizlerin de desteği ile Büro Memur Sen'i hak ettiği en güzel yere getirmek için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Pamukova Sosyal Güvenlik Merkezine müdür olarak atanan Celalettin Ateş'e günün anısına Büro Memur Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan ve Bilecik Şube Başkanı Mustafa Akış tarafından plaket takdim edildi.

Celalettin Ateş'te kısa bir teşekkür konuşması yaparak Büro Memur Sen camiası içinde bu güzel insanlarla her ne görev ve kademede olursa olsun hizmet etmeye devam edeceğini söyledi.

Büro Memur Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan ise yaptığı konuşmada, Celalettin Ateş'e yeni görevinde başarılar diledi. Büro Memur Sen'in neticede bir okul olduğunu belirten Yazgan, "Arkadaşlarımız üst göreve gidiyor yerlerine yeni arkadaşlarımız geliyor. Böyle bir sirkülasyon yaşanıyor. Önemli olan bizim bulunduğumuz makam ve mevkilerde Memur Sen, Büro Memur Sen misyonunu en iyi şekilde temsil etmemizdir. Memleketimize ve milletimize en iyi hizmetleri sunabilmemizdir. Bu açıdan Büro Memur Sen'in önemli olduğunu düşünüyoruz. Bilecik'te gün boyu ziyaretlerde bulunduk ve gördük ki bütün kurumlara Büro Memur Sen olarak damgamızı vurmuşuz. Bundan dolayı Şube Başkanımız Mustafa Akış olmak üzere bütün yönetimde görev alan tüm temsilci arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Büro Memur Sen olarak inşallah daha ileriye gitme mücadelesi içerisinde olacağız. Bizler Ankara'da, sizler illerimizde Büro Memur Sen bayrağını daha üst noktalara taşımanın mücadelesini hep birlikte vereceğiz" dedi.

Programda, Büro Memur Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan, Genel Başkan yardımcıları Nihat Tunç, Sezai Soysal ile Bursa Şube Başkanı Eyüp Akbulut, Yalova Şube Başkanı Durmuş Akçal, Kütahya Şube Başkanı Eyüp Akyüz, Eskişehir Şube Başkanı Sami Yükseldi, şubelerin yönetim kurulu üyeleri ve Büro Memur Sen'in il genelindeki ilçe ve işyeri temsilcileri yer aldı. Program, yemeğin ardından hatıra fotoğrafı çekinilmesi ile sona erdi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yusuf Yazgan Memur Sen Bilecik Bozüyük Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title